-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
-
janos666
nagyúr
Ha 4 nap alatt le akarod tolni, akkor szerintem neked sem marad életben mindenki (ja, kifejezetten Ashly és Kaiden, főleg ha nem az első résztől kezded
).
Én azóta sem tudom, hogy most nyár elején végigjátsszam-e az egész trilógiát (egyetemi vizsga után, nyaralás és aratás előtt lenne idő egyben, friss ME3 DLC-kkel együtt), mert még mindig nem határoztam el magam véglegesen a befejezés értelmezését illetően.
Nekem mindig mindenki életben maradt (Kaiden-t kivéve) már az első körben, pedig mindig mozgott a Paragon és Renegade csíkom is (előbbi gyorsabban, utóbbi lassan de biztosan
).
-
Ryder62
őstag
Én is dettó ugyan így vagyok vele.
Van párbeszéd benne rendesen. És nem csak felületesen akarom megérteni (ami megy) hanem teljesen. Minden egyes mondatot.
Az meg hogy magyarul sem lenne jobb azért mert tele van kitalált fantázia nevekkel meg egyebekkel az meg egyenesen hülyeség.
-
Ryder62
őstag
Most kezdtem el harmadjára a játékot megérteni megértem hogy mi miért történik, meg hogy miről megy a duma de sokszor van az hogy egy egy mondat kiesik mert tele van olyan szavakkal amit nem ismerek.
Tehát én is szívesen játszanám már magyarul.
De addig is elkezdtem szókincset bővíteni. Érteni akarom legalább 80-90%-ban a játékot. Mivel a ME a kedvencem ezért jó motiváló erő lesz az biztos.
Nem randomra kezdtem el szavakat tanulni hanem elkezdtem ME3 végigjátszás videókat nézni amiben van felirat. Folyamatosan írom ki azokat a szavakat amit nem ismerek.
Omega dlc bevezető intrójából kiírtam vagy 20-25 új szót. Bele sem gondolok mennyi szót lehetne kiírni az egész játékból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Yettel topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest