- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
Grunt most nálam is meg fog maradni a papírnehezék szerepkörben, sőt gondoltam egy merészet, és nem fogok foglalkozni Mordin személyes küldetésével sem. Így aztán a közelébe sem fogok menni Tuchanka-nak, ami azért lesz majd érdekes, mert az első részben nem vettem be Wrexet a csapatomba és kíváncsi vagyok, hogy miképp fog viszonyulni a harmadikban Liarához és Garrushoz. A demóban látott viccelődésre logikusan nem kerülhet majd sor. Arról nem is beszélve, hogy így Maelon vígan dolgozhat a genophage ellenszerén, ami szintén érdekes eredményt szülhet. Remélem a készítők fel vannak készülve az ilyen és ehhez hasonló elvetemültebb szcenáriókra, ME2 elején ugyanis becsúszott egy baki, a régi társak hollétét firtató kérdések között helyet kapott Wrex is, pedig nem lett volna szabad ott lennie.
-
Malachi
veterán
semmiképp ne hagyd benne, ha paragon vagy, az egyik legerősebb karaktert faraghatod belőle, másrészt a krogan bolygóra az ő küldetése visz és...de hát tudod. minden fajra szükség lesz a 3-ban - de az is tuti, hogy amint végigvittem, elkezdem az első résztől kezdve és végre tényleg mindent tökéletesen maximumra kipörgetve a jó sorrendben viszem majd végig. alig várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Nyaralás topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (79)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged