- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Na... a matek azért erős lenne, bár egy humánostól mit várhatna az ember.

Tapasztalatból tudom, hogy a legtöbb ki nem állhatja a természettudományokat, érdekes módon ez fordított esetben (műszaki ember - humán tárgy) sokkal kevesebb emberre jellemző.
Amúgy tényleg kevés a nyelv, de ez tényleg azért van, mert az iskolán kívül nem kell sehol sem egy átlagos fiatalnak. Nekem is azóta indult erős javulásnak az angolom, hogy sorozatokat az eredeti nyelven kezdtem nézni, miután elfogytak a szinkronos részek, és vagy 3-4 évad még volt. A másik, talán még nagyobb lökés meg az volt, amikor kb. 2 évig külföldiekkel (dán, holland, norvég, svéd) játszottam MMO-ot. Ezt bárkinek tudom ajánlani, a skandinávoknak az anyanyelvűeknél is jobb az angolja, legalábbis ami a néha valami borzalmas tájszólás hiányát illeti.
Mondjuk a skót tájszólás az nagyon ott van, azt szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Modding és elektronikai kérdések
- Honda topik
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Licencek
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest