Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetig
csendes tag
Még mindig ámulok ezen a játékon, pedig most kezdem a harmadik végigjátszást! Még nigériai csalás is van benne: kaptam egy levelet, hogy utaljak át valami 20.000 kreditet és akkor biztos leszállítanak nekem prothean ereklyéket
.NAGY SPOILER
Sokat gondolkodtam a reaper-ek céljain. Ugye: Sovereign elmondja, hogy "each a nation", vagyis mindegyik egy állam, most pedig Harbinger kijelenti, hogy "salvation through destruction", vagyis minden faj megmenekül az elpusztításuk által.
Lehet, hogy nem önzésből csinálják? Végül is: minden Reaper az őt felépítő organikus egyedek genetikai és agyi tudatának összessége. A végén kiderülhet, hogy nem is gonoszak, hanem így mentik meg a biológiai fajokat valami még náluk is szörnyűbbtől, ami 50.000 évenként visszatér, és mindenki tovább él egy reaper részeként. El tudok képzelni egy ilyen fordulatot, Biowaréktől kitellik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
.