Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huvi00
tag
Nem feltétlenül kell adományozni azzal csak kis lelket lehet önteni a fordítókba.Csak szerintem nem csak én vagyok így vele szerintem mindenki tisztában van vele hogy egy ilyen fordítás nem 2 hónap csak amikor megnézem a Fallout NV fordítását szépen haladnak de elkeserítő hogy az ígéretek tárháza.Mert múlt év végén jelent volna meg csak 8 ember böl alig 2 dolgoztak valamicskét és még mindig 50 % jó igaz 70.000 sor van benne de azzal is mióta játszanék.De most itt Mass Effect 1 hónap és meg jelenik és akkor csomóan nem tudnak vele játszani mert angol, kicsit nehéz feldolgozni hogy ha valaki olyan fanatikus mint én h mééég 1 évet sajnos hanem többet kell még várnom ennek vannak + és - oldalai várakozásnak.De biztosra veszem hogy Mass Effect nél elég komoly emberek fognak össze jönni mert ez még is csak a HÍRES MASS EFFECT.Bárki vállalja magára munkát én szívesen segítenék bármiben kivéve fordításban akinél lesz munka azt meg kérném szívesen hogy más projektel ne foglalkozzon mert ha még más fordítást is bevállal ez mellé akkor ott nagy idő eltolódás lesz.Lassan már ellehetne indítani kisebb oldalt esetleg egy ingyeneset ATW oldalt ahol toborzás menne hírek stb mert szerintem még nem vállalta el senki.Nem mondom hogy mindenki fizetne de adományozási cím se lenne rossz ötlet de majd eldöntik akik csinálják.
7 ember is jó kezdet csak valakinek össze kéne fogni ölet és 1 ütőképes csapatot verbuválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Revolut
- BMW topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest