Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Huvi00

tag

válasz oriic #3904 üzenetére

Nem feltétlenül kell adományozni azzal csak kis lelket lehet önteni a fordítókba.Csak szerintem nem csak én vagyok így vele szerintem mindenki tisztában van vele hogy egy ilyen fordítás nem 2 hónap csak amikor megnézem a Fallout NV fordítását szépen haladnak de elkeserítő hogy az ígéretek tárháza.Mert múlt év végén jelent volna meg csak 8 ember böl alig 2 dolgoztak valamicskét és még mindig 50 % jó igaz 70.000 sor van benne de azzal is mióta játszanék.De most itt Mass Effect 1 hónap és meg jelenik és akkor csomóan nem tudnak vele játszani mert angol, kicsit nehéz feldolgozni hogy ha valaki olyan fanatikus mint én h mééég 1 évet sajnos hanem többet kell még várnom ennek vannak + és - oldalai várakozásnak.De biztosra veszem hogy Mass Effect nél elég komoly emberek fognak össze jönni mert ez még is csak a HÍRES MASS EFFECT.Bárki vállalja magára munkát én szívesen segítenék bármiben kivéve fordításban akinél lesz munka azt meg kérném szívesen hogy más projektel ne foglalkozzon mert ha még más fordítást is bevállal ez mellé akkor ott nagy idő eltolódás lesz.Lassan már ellehetne indítani kisebb oldalt esetleg egy ingyeneset ATW oldalt ahol toborzás menne hírek stb mert szerintem még nem vállalta el senki.Nem mondom hogy mindenki fizetne de adományozási cím se lenne rossz ötlet de majd eldöntik akik csinálják.

7 ember is jó kezdet csak valakinek össze kéne fogni ölet és 1 ütőképes csapatot verbuválni.

Új hozzászólás Aktív témák