-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van valami friss infó a Lair of the Shadowbrokerről? Nekem eredeti Steames Mass Effect 2 változatom van és nem tudom, hogy akkor most meg tudnám venni hozzá a legális DLC-t, vagy sem... Igazából régen a törttel játszottam, most fogom az eredetivel is végigjátszani és a DLC-k közül a fenti érdekelne igazán.
Nagyon szeretem a játékot, ezért szeretnék pénzt áldozni a dologra és igazából az eredeti játék miatt nem szeretnék kalózváltozatokkal szerencsétlenkedni. Ráadásul jó lenne ismét közösen tolni Liarával, mint a Mass Effect 1-ben. Minden szempontból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különben pont most tolom az első részt és tudtátok, hogy ez a Shadowbrokert már itt többször megemlítik? Nekem ez újdonság volt. Kíváncsi leszek miként fogja megváltoztatni a játékot, ha átviszem az első rész mentéseit a másodikba. Az első ME2 végigjátszáskor ez kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)