Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van valami friss infó a Lair of the Shadowbrokerről? Nekem eredeti Steames Mass Effect 2 változatom van és nem tudom, hogy akkor most meg tudnám venni hozzá a legális DLC-t, vagy sem... Igazából régen a törttel játszottam, most fogom az eredetivel is végigjátszani és a DLC-k közül a fenti érdekelne igazán.
Nagyon szeretem a játékot, ezért szeretnék pénzt áldozni a dologra és igazából az eredeti játék miatt nem szeretnék kalózváltozatokkal szerencsétlenkedni. Ráadásul jó lenne ismét közösen tolni Liarával, mint a Mass Effect 1-ben. Minden szempontból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különben pont most tolom az első részt és tudtátok, hogy ez a Shadowbrokert már itt többször megemlítik? Nekem ez újdonság volt. Kíváncsi leszek miként fogja megváltoztatni a játékot, ha átviszem az első rész mentéseit a másodikba. Az első ME2 végigjátszáskor ez kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Napelem
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)