Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
1991 óta játszom PC-n, előtte sok más géptípuson. Láttam már pár játékot. Majd mutatok neked is.
tudod ilyenkor szoktak tenyleges peldakat felhozni...de nem latom
vagod mi az az erveles? (szerintem meg a '91-es jatekfelhozatalt ne hasonlisd a maihoz plane miutan a grafikat is fikaztad)most jottem ra, hogy veled felesleges vitatkozni, mivel keptelen vagy elfogadni barmilyen tenyt es te beszelsz szuklatokorusegrol (omg...)
mellesleg ha rendszeresen olvasnad a topicot vagy csak venned a faradtsagot, hogy visszaolvass nem irnal hulyeseget
koszontem (tovabbi "ervekkel alatamsztott" uzeneteket privatba)
-
-kdM-
senior tag
van fogalmad rola hogy milyen eroforrast igenyel az alltalad elvart jatek? majd 10 ev mulva esetleg...addig pedig mutass (vagy csinalj) egy olyan jatekot ahol minden npc interaktiv es lehet vele beszelgetni
esetleg le mehetsz az utcara lokdosni embereket ha annyira reakciora vagysz
-
-kdM-
senior tag
Amikor leszálltam a Therum-ra, az olyan mintha 1997-et írnánk
ha minden bolygo szep zold mezokbol allna kicsit unalmas lenne (nekem speciel semmi bajom azzal a bolygoval)
- miért nincs élet azon a bolygón, ahol laza kis páncélban tudok sétálgatni a felszínen és tele van nyersanyaggal?
Nem lehet minden egyes bolygot bekolonizalni ha nincs eleg ember (vagy mas)....honnan veszed hogy tele van nyersanyaggal?
- miért nem tudok mindenkivel beszélni ? miért a játék hívja fel a figyelmemet a fontos interakciókra?
mert nem szukseges? + orultek hogy raeroszakoltak a dupla dvd-re ezt a tartalmat...szerintem igy is kotottek eleg kompromisszumot
- miért jelenik meg az inventoryban egy új tárgy , ha lelövök egy távoli , mondjuk repülő célpontot? Arcade-os nagyon.
szaladgalhatnal a "tetemhez" is kisemmizni es ugyanott lennel
mielott pedig megtalalnad a tobbi hibat:
sok helyen ugyanolyan texturazas es alaprajz - szinten helyhiany a dvd-n
es attol fuggoen hogy eredetid van-e vagy tort lehet olyan fegyvertulmelegedes hogy aztan nem hul le
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest