Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Acer notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"Ha a makoval nyomulsz egy bolygon, akkor a map-en mutatja oket /debris, anomality"
na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?
A clusteres jól hangzik, kezdtem megijedni, hogy csak annyi van, amit először látok.Ami viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz. Ez nagyon nagy igénytelenség a készítők részéről és hamar grindoláshoz kezd hasonlítani a bolygók felfedezése.
De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen.De hiába a pár hiba, még mindig ott van Joker, ftw

Új hozzászólás Aktív témák

- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Macska topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest