Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nem magyarítás hiba,de tegnap két olyan poén hibába futottam bele,amit nagyon bánok hogy nem videóztam le,de mire abbahagytam a röhögést mind a két hiba elmúlt.
Mikor Jacob faterját keressük azon a bizonyos bolygón,a nők tábora után jön egy komolyabb csata mechekkel.Mordin be akadt az egyik fedezék ládába és a láda fölé került és ott forgolódott mint egy kerge birka.
Állati vicces volt és elszalasztottam hogy le videózzam,mikor ki röhögtem magam és mentem hogy közelebbről le videózzam,az az idióta leugrott.
Másik nem sokkal messzebb volt a tábor bejáratánál,megint jöttek mechek,nekem tankelhárító puskám van,egyszerre lőttem telibe meg valamelyik csapattársam pont akkor kapta fel a levegőbe a képességével.Ettől a mech elszállt és bele állt egy fába és ott lengett mint egy zászló.
Mire a többi echet le győztem és oda mentem volna hogy le kapjam pont eltűnt a hullája.
Egyébként ez a tankelhárító puska veszett jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- MIUI / HyperOS topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest