Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nem magyarítás hiba,de tegnap két olyan poén hibába futottam bele,amit nagyon bánok hogy nem videóztam le,de mire abbahagytam a röhögést mind a két hiba elmúlt.
Mikor Jacob faterját keressük azon a bizonyos bolygón,a nők tábora után jön egy komolyabb csata mechekkel.Mordin be akadt az egyik fedezék ládába és a láda fölé került és ott forgolódott mint egy kerge birka.
Állati vicces volt és elszalasztottam hogy le videózzam,mikor ki röhögtem magam és mentem hogy közelebbről le videózzam,az az idióta leugrott.
Másik nem sokkal messzebb volt a tábor bejáratánál,megint jöttek mechek,nekem tankelhárító puskám van,egyszerre lőttem telibe meg valamelyik csapattársam pont akkor kapta fel a levegőbe a képességével.Ettől a mech elszállt és bele állt egy fába és ott lengett mint egy zászló.
Mire a többi echet le győztem és oda mentem volna hogy le kapjam pont eltűnt a hullája.
Egyébként ez a tankelhárító puska veszett jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NBA és kosárlabda topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest