Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Ahogy írtam pár hete, a Legendary Edition meghozta a kedvemet az Andromeda második végigjátszásához és most értem a végére 55 óra alatt, ezúttal PC-n. Úgy emlékszem PS4-en kevesebb bugba és problémába futottam bele anno a megjelenésekor, ez azért érdekes.
Amúgy meg nagyon túl volt tolva a hiszti miatta. Persze nem ér fel a trilógiához és voltak nagyon rosszul kinéző animációk megjelenéskor - hozzáteszem PS4-en ezekből is talán ha 2-őt láttam összesen az első végigjátszáskor -, de ezeken kívül egy teljesen jó játék. Viszonyítok, a trilógia mondjuk 10/9.5, az Andromeda 10/8.
A játék zenéje nagyon jó, nem kopott sokat a látvány, nagyon jók a sztori cutscene-ek és van jó pár jól kidolgozott karakter benne. Gunplay is élvezetes, a történet pedig eléggé érdekes szerintem.
Most eléggé felvagyok hype-olva a folytatásra, ami elvileg összefonja a trilógiát az Andromeda-val. Van egy jó trailer elemzés twitteren: [link]
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs