Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Igen, és azt is írják, hogy ezt a limitet szoftveresen is ki lehet kapcsolni. Valamint azt, hogy az ő tesztjeik szerint is, ennek megfelelően konfigurálva, 3A-s adapterrel etetve is teljesen jól üzemelt éhesebb USB eszközök üzemeltetése mellett a Pi 5.
Szerintem abszolút felesleges a hiszti, úgy csináltok mintha 5V/5A nélkül be se kapcsolna az új lapka...
-
Razzul
őstag
válasz
E.Kaufmann #56 üzenetére
Nem kell az Pi 5-öt annyira körbe udvarolni, ha nem túl intenzív felhasználást tervezel akkor elég neki az 5v3A és egy fapados passzív hűtőborda.
-
Razzul
őstag
válasz
SunMount3r #39 üzenetére
Az AVC must have, de hardveres gyorsítással? Hiszen a Pi 5 Broadcom chipje bírja a gyűrődést, megoldja erőből...
-
Razzul
őstag
válasz
SunMount3r #37 üzenetére
Az AVC nekem kevésbé fáj, mint az AV1 hiánya. Arra rá lehetett volna mondani, hogy bebiztosították a jövőre a hardvert. De nehéz megmondani, hogy mi lesz a fontos a felhasználóknak, a “feature creep” pedig veszélyekkel is jár.
-
Razzul
őstag
válasz
Rabbitf_24 #34 üzenetére
Elvileg nem változik és igen, rá lehet majd tenni.
-
Razzul
őstag
válasz
SunMount3r #33 üzenetére
Nem lesz a kompatibilitással gond.
-
Razzul
őstag
válasz
SunMount3r #30 üzenetére
Ha az Active Cooler megoldásra gondolsz akkor a fölé szerintem igen.
-
Razzul
őstag
Igen, ahogy nézem az 5V 5A mód elsődlegesen ahhoz kell, hogy az éhesebb USB eszközök energiaigényét ki tudja szolgálni a gép. Én úgy értelmeztem, hogy ha az illető olyan tápegységgel használja majd az eszközt amin hiányzik az 5A akkor választhat, hogy vagy az USB-t, vagy a CPU-t szolgálja ki a megfelelő áramerősséggel.
Nyilván ha az ember taknyosra akarja OC-zni a lapot és emellett még egy vagy több éhesebb külső meghajtót is rákötne, akkor kell az új táp mert instabil lesz a működés.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest