- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
q765
tag
válasz
Rapid136 #12957 üzenetére
Nincs listäm. Lehetetlen összeirni. Tailornak küldtem fotokat. Ö volt az egyetlen aki Privätban irt - hogy segit kibogozni minden tipusra a megfelelö adaptert.
Ne ugy kepzeljetek a sok dobozt, hogy tele van objektivvel. Nagyon sok tartozek, väzak is vannak.
Ami nekem fontos lenne, az a Konica AR, es a Tamron ami a kepen van. Tamron adaptal2 csak egy van. Puska. -
-
-
q765
tag
Sziasztok!
Szüksegem lenne egy kis segitsegre. Ajandekba kaptam anyosomtol cirka 8 banänosdoboz mennyisegü regi objektivet. Nekem egy canon 550d fenykepezögepem van, ezzel szeretnem kiprobälni öket. Van köztük mindenfele, csak nemtudom milyen adaptert kellene hozzä beszereznem. A legtöbb darab Konica gyärtmänyu.
Mellekelek ket kepet. Ez egy Hexanon fisheye. Köszönöm elöreis, ha tudtok segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest