- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
balazsk01 #6437 üzenetére
Nekem is vannak panasonic-al meg olympus-al lőtt fotóim is itt: [link], döntsd el magad... bár néhányan más véleményen vannak, szerintem ha jpeg-ben gondosan beállítod a fehéregyensúlyt, +egy kis utómunkával, vagy ha raw-ban dolgozol, kihozható hasonló eredmény.
"Az a z iso tartomány, ahol jobb a PL5 mikor lehet hasznos?"
Fényerős obival ritkán, én gyakorlatilag a g3-at sem tolom fel iso1600 fölé kb. soha, de a sötét kitobival gyenge fényben hasznos lehet a jobb magas-iso teljesítmény -
jjeahh
nagyúr
válasz
balazsk01 #6435 üzenetére
Van amiben elmarad, van amiben jobb. X-A1-ben pl. jobb szenzor van, utómunka nélkül is szépek a színei, cserébe lassú az af, a kijelző nem forgatható csak kihajtható, kisebb az obipark meg drágák is rá az üvegek... pl5 szintén jobb picit magas iso-n, és szebbek a színei, van benne egy kéttengelyes stabi, minden másban a panasonic jobb. Ha használt milc-et szeretnél már jó ideje valszeg a g3 a legjobb ár/érték arányú gép a piacon, az evf-en kívül ezért ajánlottam korábban, és ezért kötöttem ki én is mellette... sztem ha tisztában vagy azzal, hogy a manuálokkal nem olyan egyszerű az élet mint af-el, mivel kézzel fókuszálni több türelmet igényel, akkor igen, kezdőnek is ajánlhatóak, főleg, ha szűkös a keret meg szeretnél játszadozni, nem zavar a karakteres bokeh, valamivel több CA stb. Én is manuálokkal kezdtem, és sacc 3 éve még mindíg azokkal kattogok, gyakorlatilag régi üvegekkel tanultam meg az alapokat.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
balazsk01 #6433 üzenetére
Új vagy használt is játszik? Sztem evf-el a legkényelmesebb manuálozni, ha ez nincs, akkor legalább kihajtható kijelző legyen... milc jobb erre a célra a kis bázistáv miatt, de érdemes utánnanézni, hogy milyen manuálokat szeretnél, ha csak olyanokat, amik felmennek dslr-re is, akkor akár tükröst is vehetsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mozilla Firefox
- War Thunder - MMO Combat Game
- LEGO klub
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest