- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arthropod
tag
Nem hiszem hogy megunom, de ha igen gondolok rád
Sejtettem hogy jó lesz, főleg mikor megláttam. Vadi új, szó szerint!Hitetlenkedtem de csak addig míg meg nem láttam! Egy Praktika gépen volt, na az sem semmi így 35 évesen egy karc, horzsolás, hiba nélkül látni!
Köszi még egyszer
-
arthropod
tag
Köszi
Lenne még valami. Helios-okról hallottam hogy minél újabbak annál jobbak voltak. És állítólag nem csak a bevonat miatt. Tessar-nal is így lehet? Vagy a Zeiss az Zeiss, mindegy mikori gyártás ezeknél a "régi" lencséknél? Rajzáról annyit hogy gyorsban amit láttam agyon veri az 1,8 pentacontEgyébként 6-ért bírnám megvenni.
-
ottkar
addikt
Az 1,4-es optikát hogy pontos szakkifejezéssel éljek, kurvára eltalálták! Nekem is volt egy még filmes géppel azóta is bánom hogy elkótyavetyéltem, pláne hogy látom a Pentaxom kitobijának képét. Szegénykémet egy egy 18 éves AF-es 28-80- as is kenterbe veri. Igaz hogy az nem Vietnámban készült hanem japánban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest