- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arthropod
tag
A marketing rizsa engem már régen nem hat meg, főleg nem vatera és társai oldalon
Ráadásul nem is onnan venném, csak azt volt a legegyszerűbb linkelni, lévén egyetlen magyar hirdetés amit sebtében találtam.Semmiképpen nem sportra használnám, több okból sem! Egyszerűen csak nagyon olcsón hozzá tudnék jutni, ezért érdekeltek az esetleges tapasztalatok
-
arthropod
tag
Ezt az objektívet, illetve ezt a típust ajánlották az olcsóbb manuális kategóriában! Nos, hogy legendás-e én nem tudom, de érdekelne vele kapcsolatban minden. Tapasztalat, használja-e innen esetleg valaki...
-
arthropod
tag
Nem hiszem hogy megunom, de ha igen gondolok rád
Sejtettem hogy jó lesz, főleg mikor megláttam. Vadi új, szó szerint!Hitetlenkedtem de csak addig míg meg nem láttam! Egy Praktika gépen volt, na az sem semmi így 35 évesen egy karc, horzsolás, hiba nélkül látni!
Köszi még egyszer
-
arthropod
tag
Köszi
Lenne még valami. Helios-okról hallottam hogy minél újabbak annál jobbak voltak. És állítólag nem csak a bevonat miatt. Tessar-nal is így lehet? Vagy a Zeiss az Zeiss, mindegy mikori gyártás ezeknél a "régi" lencséknél? Rajzáról annyit hogy gyorsban amit láttam agyon veri az 1,8 pentacontEgyébként 6-ért bírnám megvenni.
-
arthropod
tag
Üdv!
Szerintetek egy vadonatúj Carl Zeiss Jena Tessar 2/8 50 mennyit ér! Láttam, ismerem a történetét, valóban vadonatúj!!! A szerintetek reális ára érdekelne a leírtak függvényében! Persze ez alapján tudnék dönteni nekem mennyivel ér adott esetben többet. Köszi előre is! -
arthropod
tag
Egyébként ha már így szóba került
melyik fent említett objektív a jobb? Miért, miben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Steam Deck
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged