- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
Nincs név #9194 üzenetére
auto revü-t próbáltam jó-viszont 2x annyi mint a minolta kérdés adsz e annyit a plusz fényerőért?
A minoltával nem nagyon tudsz mellélőni viszonylag olcsó és éles.a yashica-nak jobb a bokeh ja ritkább kicsit drágább.
Az autó revu-is jó vétel de ritkább és drágább at 1,4-es üvegek általában 15000-körül indulnak.
Ha 1,4-et akarsz még érdemes a minolta és a yashica obikat is megnézni(+ a canon fd 1,4-et de annak nincs bokeh ja)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Nincs név #9194 üzenetére
Nekem mindkettő van ([link] [link]) és pana g3-ason használom
55mm F1.4 nem bírja az ellenfényt, de a heliosnál azért jobb ebben, nyitva nagyon lágy, viszont F2-őn megeszi a heliost meg az F1.8-F1.7-es üvegeket nyitva reggelire... ja, az építési minősége nagyon jó, a fókuszgyűrű simán jár mint a kacsafos. A 135mm F2.8 a leggyengébb üveg amit valaha használtam, nagyon-nagyon lágy, F4-en is CA-zik... nálam panákon elvérzett, canonokon elvérzett, sony a7s-en szintén, bár ott azért már vállalható. Viszont fura módon amióta van focal reducerem megtáltosodott és dögöljek meg, de most ez a legjobb manuálom
Reducer-el nagyon penge lett, csak muszáj rá napellenzőt tenni, mert az ellenfényt ez sem bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged