-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
ccs2929 #8557 üzenetére
Hát tény és való hogy nem egy élesség meg talán kontraszt bajnok, de mokanak jó volt. CAt én is észrevettem ahogy nagyobb kijelzon néztem meg újra a képeket meg utómunka során még egy újabb jó 30% is kukázódott
Attól függetlenül meglepően kezelhető ez az egész manuális móka, remélem a heliost meg az afd 50/1.8-at is ki tudom próbálni hamarosan, így objektív(ebb) véleményt tudok kialakitani
Eddig halistennek csak a 2 K&F concept adapter van pénzben
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ccs2929 #8557 üzenetére
Attól függ mihez viszonyítod
135mm fronton rengeteg a szemét manuál, ha ezekhez vagy szokva megváltás a pentacon. Szerintem kb ilyen a sorrend: vannak sz*r 135-ösök, van a pentacon ami közepes, van a jupiter 37a ami már penge és a jupiter 11a meg sonnar, amik a megfizethető manuálok közül a legjobbak. Bár a sonnarok közül sem mindegy melyiket veszed, a zebra elvileg pl. nem egy nagy szenzáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged