- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Tehát ha egy 55mm-es 645-ös obit 645-ös vázon használok, akkor azonnal szoroznom kell egy 1 alatti értékkel, hogy megkapjam a valós gyújtótávot? (0,78 ha digi, 0,62 ha analóg)
Ez logikus lenne, hiszen APS-C-n is azonnal számolnom kell, ha a valós látószögre vagyok kíváncsi, de úgy gondolom ez érthető, hiszen az FF megcsonkításával született.
Nade a középformátum gyújtótávja miért FF értéken van megadva? Én úgy gondoltam, hogy a középformátum van annyira önálló, egyedi, hogy megérdemelje a "natív" gyújtótáv jelölést?! Tudtommal a középformátum és az FF egymás mellett létezett/létezik, egymástól függetlenül. Egyik se a másikból fejlődött ki, max a kisfilm a középformátumból, akkor nem értem hogyhogy a kisfilm lett a "standard" gyútáv jelölés?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged