-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Furcsa ez nekem is, hogy előre tudni nincs végtelen. Akkor kicsi a valószínűsége, hogy a bázistávval van a baj. Meg az is furcsa hogy a szakik ezt nem tudták beállítani, ha már látja hogy rossz. Mondja meg mi a rossz, miből tudja ha már pénzt kap. Persze azt megértem ha macerás meg sokáig tart megcsinálni és 1-2 óra munkadíj 1-2*sok ezer forint, de az infóért is fizettél.
Ha sokba kerül akkor magad uram ha szolgád nincsén biztos szétkapnám
Előtte valami rajz/videó is kéne a helyes sorrendről... Heliosról van dögivel, lépésről-lépésre videó is, ott sikerült is helyre rakni a dolgokat.
-
80hun
addikt
Ha beáldozol hozzá egy m42 adaptert. Akkor ahogy MRChris mondat egy sík lapon le lehet csiszolni az M42 végét házilag egy 80-as csíszólóvásznon. Csak kicsit időigényes feladat.
Meg fontos utánna tökéletessen elmosni, megszárítani, kifujni az alupor miatt.De az jó kérdés hogy miért nem állították be a végtelent.
-
Zozzant
addikt
Miért nem állították be hogy legyen végtelen? Ha az egész ki van tisztítva és nem csak letörölve a frontlencse akkor szét kell szedni a csigameneteket is, rendesen újrazsírozni, akkor arrébb kellett volna állítani, a csigamenet van valószínűleg arrébb kapatva ezért nincs végtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest