Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Ha jól sejtem a bázistávval nem lehet gond, ha az adapter méret helyes, és koppanásig beletekered.
Habár nem értem, ha eddig az objektívek feliratai középre kerültek, akkor ezzel az obival hogyhogy nem?
Szerintem az adapter jó lehet, kéne keríteni egy M42-es vázat és abba beletekerni az obit, lehet ott se állna be középre! -
jjeahh
nagyúr
persze, hogy vissza tudnád, nekem két ilyen adapterem van, mindkettőt szedtem már szét, egyszerűen koppanásig visszatolod a belsejét és nyomod, amíg visszacsavarozod... az elején egyszer kb egy milimétert én is tévedtem, mert nem gondoltam, hogy számít, és kb. két hétig hisztiztem, hogy tönkrement a helios, sehogysem jöttem rá mi a baja
én hülye előbb persze hogy az obit kaptam szét nem az adaptert 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus gimbal ELADÓ
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én hülye előbb persze hogy az obit kaptam szét nem az adaptert