-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
polcsa
aktív tag
válasz
masterful87 #6786 üzenetére
Elvileg valóban nem lehet gond vele, sőt volt már pont ilyen Fotga adapterem Helioson és azzal nem volt gond, de ez egy másik obi és másik adapter. Sajna most nincs másik m42-es obim se, amin kipróbálhatnám az adaptert, m42-es vázam meg főleg nincs.
jjeahh, leszedtem én is az obi végét, de a tubusban van valami fix konzol, ami miatt úgy láttam, hogy nem lehet másként összerakni. Persze az obi tökéletesen működik.
Így most a kör bezárult. Kíváncsian várok egy másik Fotga adaptert, mert mégis csak made in China, szal bármi elképzelhető...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
masterful87 #6786 üzenetére
annyit tudok, hogy ha pl. a heliost szétszeded, könnyen össze lehet úgy is rakni, hogy a feliratok oldalra vagy alulra kerüljenek, az enyém is ilyen... szal lehet az is, hogy az obi szét volt szedve, aztán rosszul volt összerakva. A képminőségbe, mechanikába nem zavar bele, szal én lusta voltam csak ezért az enyémet újra szétszedni, inkább egyik adapteremet igazítottam hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest