Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
válasz
MrChris
üzenetére
Nem is tudtam róla, hogy már obikat is gyárt.
Van 50/1.8-asom, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mert frontfókuszos (kb 1-2 centi, de a tudata is zavar), emiatt nem nagyon használom (persze, ha rekeszelem, akkor már nem zavaró). Nekem nagyon bejönnek ezek a régi obik, mert olcsóak és valahogy más érzés párosul hozzájuk. Csak a fókusz ne lenne olyan macera....
Most eldöntöttem, hogy veszek egy milc-et erre a célra. Pana G3-at nem nagyon találtam itthon eladót, ebayen viszont van egy pár darab, onnan érdemes inkább beszerezni vagy várjak egy itthoni ajánlatra? De az is lehet, hogy megelégszek egy E-P1-gyel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van 50/1.8-asom, de nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve, mert frontfókuszos (kb 1-2 centi, de a tudata is zavar), emiatt nem nagyon használom (persze, ha rekeszelem, akkor már nem zavaró). Nekem nagyon bejönnek ezek a régi obik, mert olcsóak és valahogy más érzés párosul hozzájuk. Csak a fókusz ne lenne olyan macera....