Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
már nem emlékszek, nincs itt a 60d, meg már nincs is rajta a ml asszem, de próbálgassad... peaking nálam semmit nem ért, kb. csak videóra jó, de ezt a magic zoom valamit nagyon-nagyon szerettem, most evf-es milc-et használok manuálozni, azzal is nagyon jól lehet fókuszálni, de egy olyan mzoom-hoz hasonló featurevel lenne tökéletes

(#6685) iRico: szórt fényben nyitva is szoktam használni a 44-2-őt, de F2.8-on már tényleg egészen jó, tűrhetően éles, nincs CA stb... pár full méretű F2.8-as: [link] [link] [link], mondjuk lehet annó picit mellélőttem én is a fókuszt, de monitorméretben ennyi tévedés nem vész szvsz
(#6686) Gertev: hát ja, a mai belépő dslr-ek keresője baromi pici meg sötét, sőt én a 60d ovf-ben sem tudok fókuszálni, annó az analóg gépekben sokkal de sokkal nagyobb keresők voltak, azokban egy teljesen más világ a manuálok használata. De azért élőképen, evf-ben segédekkel vagy belenagyítással el lehet lenni csak több türelmet igényel
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Nikon Z5 full frame nikkor 85mm 1.8 és 35mm 1.8 ftz II
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- Sony A7III 35k expo, 2029 ig garis + Sigma 45mm 2.8 street obi szettben
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest