Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
zolka78
üzenetére
a telére praktikus, arra fémből is valszeg valami hosszú kellene, és egy hosszú fém napellenző nem férne bele a táskámba
az 55-ösre viszont nem valami jó, azzal az obival a gép viszonylag kicsi még, kényelmes, nem való egy ekkora napellenző rá, ráadásul gyakrabban használom, és folyton le kell tekerni róla meg visszatekerni, mert együtt nem fér bele a táskába...na meg úgy néz ki vele a gép mint egy wc-pumpa
ettől függetlenül nem bántam meg nagyon, olcsó, jó minőségű, és a telére nekem hasznos(#5827) gorgo:
kár, hogy nem időjárásálló a szettem 
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Eladó: Sony FDR-AX53 4K Handycam videokamera - Alig használt, hibátlan!
- ÚJSZERŰ Feiyutech G6 Plus KAMERA gimbal ELADÓ
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
az 55-ösre viszont nem valami jó, azzal az obival a gép viszonylag kicsi még, kényelmes, nem való egy ekkora napellenző rá, ráadásul gyakrabban használom, és folyton le kell tekerni róla meg visszatekerni, mert együtt nem fér bele a táskába...na meg úgy néz ki vele a gép mint egy wc-pumpa
kár, hogy nem időjárásálló a szettem