Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
én sem használom, csak van
jött az 50-essel, az hibátlan. A 100-as a határ, néha azt felteszem, gyereket játszótéren jól lehet vele fotózni és nem zavarom. Az om 35/2.8-nak nem találtam meg a helyét mire használjam. Eqv 70mm, nem kedvelt gyutáv. Zoomoknak a vég vagy kezdőpontja, fix nem nagyon van.A silkypix nem akarja kiszedni a CAt pedig van ilyen cucca. A LRnak meg nem tetszenek a színei. C1 meg benne hagyja a bad pixeleket G6-nál. Olympushoz képest küszködős lett a panarawozás
Kénytelen leszek két lépcsőben rawozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Lexus, Toyota topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jött az 50-essel, az hibátlan. A 100-as a határ, néha azt felteszem, gyereket játszótéren jól lehet vele fotózni és nem zavarom. Az om 35/2.8-nak nem találtam meg a helyét mire használjam. Eqv 70mm, nem kedvelt gyutáv. Zoomoknak a vég vagy kezdőpontja, fix nem nagyon van.