- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
surami
tag
válasz
johnjohn #1735 üzenetére
A fókuszálás tudom, hogy manuális lesz. A gyorsaságnál a blende nyílásra gondoltam, angol fórumok olvasásakor ragadt rám, sokszor így nevezik.
Van alap objektívem a Canon 550D-mhez, egy Canon EF-S 18-55 IS, csak itt ugye a blende nyílás 3.5-5.6-nál kezdődik, amit fényszegény környezetben videózásra és fotózásra is alkalmatlannak látok rövid záridő mellett (videózásnál 1/24, 1/25, 1/30 és ezek dupláját ajánlják a frame-sűrűség miatt), igaz az ISO növelés segít valamelyest, de akkor meg ott van a zajosodás.
Esti/éjszakai város, ég, bulihely és hasonló fényszegény környezet lenne a téma videózásnál. Nyilván nappal is szeretnék majd, akár úgy, hogy egy fénymennyiséget (tekeréssel változtatható) szabályozó ND szűrőt tennék az obi elé, hogy a blende nyílás és a záridő ne változzon, plusz ez fotózásnál se lenne rossz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest