-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
surami
tag
válasz
johnjohn #1735 üzenetére
A fókuszálás tudom, hogy manuális lesz. A gyorsaságnál a blende nyílásra gondoltam, angol fórumok olvasásakor ragadt rám, sokszor így nevezik.
Van alap objektívem a Canon 550D-mhez, egy Canon EF-S 18-55 IS, csak itt ugye a blende nyílás 3.5-5.6-nál kezdődik, amit fényszegény környezetben videózásra és fotózásra is alkalmatlannak látok rövid záridő mellett (videózásnál 1/24, 1/25, 1/30 és ezek dupláját ajánlják a frame-sűrűség miatt), igaz az ISO növelés segít valamelyest, de akkor meg ott van a zajosodás.
Esti/éjszakai város, ég, bulihely és hasonló fényszegény környezet lenne a téma videózásnál. Nyilván nappal is szeretnék majd, akár úgy, hogy egy fénymennyiséget (tekeréssel változtatható) szabályozó ND szűrőt tennék az obi elé, hogy a blende nyílás és a záridő ne változzon, plusz ez fotózásnál se lenne rossz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest