-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
Hát van egy 1960 környéki preset takumar obim 135/3.5, az egyik legélesebb obim, pedig van egy pár, ellenfényt nem szereti ennyi baja van. Ilyen, de ahogy kijött a gyárból, barna eredeti tokjával
Jinxx! kiderült mi okozza azt a fényt a képen?
-
Jinxx
senior tag
Ez sajnos nem csökken alexpóval, 3fé-vel is alálőhetem, de ottmarad. A Jupiter sem szereti az ellenfényt, alexpóval is használom mint mondtam, de a Jupiternél látszik a dolog a keresőben is és a kép egészében veszt kontrasztot, nem csak a kép közepén. Lowend-ről annyit, hogy ha "megfelelőek" a körülmények, a Super Takumar sokkal szebb élesebb és kontrasztosabb (szinte mesebeli színű) képeket csinál mint a Jupiter. De volt már nekem Praktikar, és 2 féle Pentaconom is és a taku lenne a legjobb, ha nem lenne ez a hibája. Ezért is próbálok rájönni mitől lehet ez, hogy meg tudom-e csinálni, vagy ez gyárilag ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- iPad topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest