Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Ha esetleg holnap hozol majd valamilyen M42-eset, akkor megkuksolnám akció közben.
Mondjuk mivel mások vagyunk, elhiszem, hogy van, akit jobban vonzanak az előnyei, mint riasztanak a hátrányai, de én inkább megnyomok még egy gombot, mint hogy négyszer-nyolcszor-tizenhatszor sötétebb keresőképet nézzek. Kinek hogy.(Manuális obikról beszélgettünk, mindenféle megkötés nélkül, szóval nem érzem, hogy az A-sokat ki kéne hagynunk. Legalábbis a teljes kép kedvéért mindenképp megemlítendők szerintem. )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nikon Z50 váz + Nikkor Z 16-50mm VR + Nikkor Z 50-250mm VR KIT
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk mivel mások vagyunk, elhiszem, hogy van, akit jobban vonzanak az előnyei, mint riasztanak a hátrányai, de én inkább megnyomok még egy gombot, mint hogy négyszer-nyolcszor-tizenhatszor sötétebb keresőképet nézzek. Kinek hogy.