- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Szten Márs #1132 üzenetére
Én is láttam egyszer egy Chinon 50 mm, f/1,7-est 12-ért a Hardveraprón. Nemigen szoktam amúgy fotós szaküzletekben megfordulni, csak a netes árakat nézegetem. A kérdésem valójában arra irányult, hogy megéri ez az obi ezt a pénzt. A válasz alapján nemigen.
A modern Pentax-ok elég sokba vannak, ha jól emlékszem, akkor a tréfa növelése előtt 80e körül volt a régebbi 50-es, most talán több. Az új 55 mm-est nem említve, pedig az tuti lehet. Jobban preferálom a modern objektíveket (modern vázra modern objektív illik), de nem vagyok kifejezett portréfotós, csinálok persze, de csak módjával. Épp ezért annyit nem akarok költeni rá. Ha 10e körül látnék valami hasonlót, akkor arra vevő vagyok, annyit megér a dolog.
Amúgy van két régi filmes szovjet gépem (egy Zenit + Helios 58 mm f/2 és egy Vilia kompakt), azokon találkoztam manuális objektívekkel, a Pentax vázon még nem használtam ilyen obit. Az A állás jelentőségéről tudok. Amúgy rákérdeztem a tagnál erre a részletre, de választ még nem kaptam tőle.
Lehet, szereznem kellene egy konvertert, hogy a Helios-t kipróbáljam a K200D-n.
-
ottkar
addikt
válasz
Szten Márs #1132 üzenetére
A rekeszállással is engedélyeztetni kell mert a stabilizátorhoz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged