Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
a g1-et már használtam egyszer. egy fotózásra elhozta haverom minolta minolta 1.2 100mm obival. Nagyon tetszik a képe. először azt is szerettem volna. de ahogy megláttam a P1-et belezúgtam Én is

Nem tudom a keresőt mennyire hiányolnám, eléggé hozzá vagyok szokva. De itt a hordozhatóság is előny lenne, mert pl felcsavarnám az egyik nokkort rá és ott figyelne a táskában mindig. a sonyk nem tudom milyen árban vannak, egy ismerősöm most vett nex 5-öst. Ő nagyon dicsérte. de ér annyival többet ...?
köszi a válaszokat.

-
Elektrosokk
veterán
sziasztok.
kedvet kaptam egy másodhéphez ami szinte mindig Nálam lenne. amit kinéztem olympus EP1, panaG1, vagy sony Nex. video nem érdekel. melyik a leginkább ideálisabb ha manuális obit is használnék néha ? főleg Nikonok vannak. abból van af is, de pl van miolta lencsém is..
köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi