Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loopus
tag
Igen, vegul en is odajutottam, hogy gyakorolni kell
. Probaltam kicsit modositani a dioptriakorrekciot ottokar javaslata szerint (mondjuk eddig senm voltak eletlenek a keresoben jelzett parameterek) de valahogy "mashogy kell nezni" ha jo eredmenyt akarok (nem tudom megfogalmazni jobban) ami egyelore szemfaraszto dolog. A "rablendezest" tenyleg kiprobaltam meg regebben, de azzal meg a szandekolt dof-ot rontom el...
. No de sebaj, rendeltem egy af-confirm adaptert vegul, ha megjon remelem javul a helyzet. (amugy meg azt vettem eszre, esti felveteleknel meg jobb is sokszor a mf, mert pl a kitobi autofokusza eleg sokat vacakol es pl egy koncerten inkabb legyen egy picit eletlen a kep, mint hogy ne tudjak kesziteni egyet sem a lassusag miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Probaltam kicsit modositani a dioptriakorrekciot ottokar javaslata szerint (mondjuk eddig senm voltak eletlenek a keresoben jelzett parameterek) de valahogy "mashogy kell nezni" ha jo eredmenyt akarok (nem tudom megfogalmazni jobban) ami egyelore szemfaraszto dolog. A "rablendezest" tenyleg kiprobaltam meg regebben, de azzal meg a szandekolt dof-ot rontom el...
. No de sebaj, rendeltem egy af-confirm adaptert vegul, ha megjon remelem javul a helyzet. (amugy meg azt vettem eszre, esti felveteleknel meg jobb is sokszor a mf, mert pl a kitobi autofokusza eleg sokat vacakol es pl egy koncerten inkabb legyen egy picit eletlen a kep, mint hogy ne tudjak kesziteni egyet sem a lassusag miatt)