Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #692 üzenetére
Pontosan ahogy mondod, sima MBR mód. De amíg ezt az uefi izét nem engedélyeztem a Manjaro telepítőbe, addig a telepítés bár rendben lefutott, a kész oprendszer képtelen volt bootolni, grub se volt. Miután megcsináltam amit kért, bebootolt de ahogy írtam gyalu az adatpartícióm, és a grub ezekután semmilyen módon nem volt hajlandó tudomást venni a win10-ről.
A data partíció nem gond, éppen most húzok át 450gigát az otthoni gépról, amúgy feladtam a Manjarot.
Ráment a szabadnapom ma reggeltől, megpróbáltam minden a neten fellelhető grub javítást, terminálba szerencsétlenkedtem 3 órát, már a SystemRescue is be lett vetve de az arch valami külön állatfajta.
Felrántottam egy Mint Tara-t és ez tökéletes, megvan a W10 is, semmi baja szerencsére, azon kívül hogy nyavajog a mentési utak miat amik az adatpartíción voltak. -
anorche1
őstag
válasz
King Unique #674 üzenetére
Koszi szepen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- macOS PC-re
- Milyen videókártyát?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP 65W töltő eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest