- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Philips LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #979 üzenetére
Létrehoztam, ext, aztán fat32, valaki árulja el nekem, hogyan lehet ezután használni a partíciót? Minden szürke, egy mappát, fájlt, semmit nem tudok benne létrehozni, még a labelt se tudom none-ről átírni bármire, jogosultságok mind szürkék, átvenni nem tudom se rendszergazdának se saját magamnak.
Átbootoltam W10-be, ot azonnal megjelent a Sajátgépben, írom-olvasom, címkét adtam neki stb.
Visszabootolva, semmit sem tudok vele kezdeni, azon kívül hogy látom a Win alatt létrehozott könyvtárakat és fájlokat.
Ext4-nél létrehozott benne egy lost+found könyvárat és ennyi, ebbe sem tudok semmit létrehozni, se címkét adni neki sem írni, sem bármi jogosultságot állítani. Csatoltam őket mindenhova, run/media, home, home/tibi alá, eredmény ugyanez.
Létrehozok egy partíciót és nem tudom használni,
mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest