Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Na megnéztem, az alap felhasználó ugye admin jogokkal települ, tehát az normális, hogy ő tud telepíteni. Próbaképpen felvettem egy teszt felhasználót, normál jogokkal, és az admin felhasználó hitelesítését kérte, nem a normálét, ergo nem lehet sima fiókkal telepíteni, valamit elnéztél. Az MS Office web linkek valóban ott vannak, de az ugye az ingyenes office online-ra mutat és simán törölhető, ha zavar.
Ezt a Gnome3-at viszont nem tudom hogyan lehet megszokni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- EA Sports WRC '23
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest