Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz growler #1661 üzenetére

Átlagfelhasználóként írok, egy, az Arch lelkivilágában jobban járatos személy könnyebben megugorja azokat a problémákat, amik előjönnek mostanában. Én eljutottam arra szintre már a Manjaro-n, hogy semmi fontos dolgot nem tárolok a rendszermeghajtón, mert nem tudom a következő frissítés után elindul é...

Nem is az volt a kérdés, hogy meglépik e, hanem, hogy mikor éri el az ingerküszöböt, az az instabilitás, ami jellemzi a rendszert. Valamit kezdeni kell vele, ezt én egy kifejezetten jó ötletnek találom a fejlesztők részéről. Ha tudják, hogy mi a gáz, hamarabb lehet lépni, javítani. Az önkéntes jelentés más disztróknál sem működik, egy-két lelkes embert leszámítva, mindenki sz@rik rá. Böngészőben, és minden egyéb programban is első dolog kilőni ezeket a telemetria, automatikus hibajelenség dolgokat többnyire. Most mindenki tegye a kezét fel.....hányan használták már itt, akár ebben a közösségben is a Mint hibajelentőjét akár? Nem sokan vannak gyanítom.

Nyilván kiirtható, sok rendszeren nem lesz fent, de hátha. Ha jellemezni kellene a Manjaro szempontjából lassan létszükséglet, privacy szempontból meg minimum aggályos, de melyik ujjukba harapjanak? Nálam 3 éve jelen van a rendszer, és összehasonlítani sem lehet a régebbi kiadásokkal. Annyira fragmentált a linux világa, hogy egyszerűen a projektek szempontjából kell az adat, ami ugye most nincs. És ez nem csak a Manjaro-t érinti, hanem szinte minden nagyobb disztrót. Dióhéjban erre gondoltam.

Új hozzászólás Aktív témák