- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam ha a bootba nem fagyott bele (de mint írtam ez hardver és/vagy kernel függő volt) akkor onnantól beton stabil volt, bár én csak az xfce verziót próbáltam, xfce-n fagyást meg még nem (max adobe flash fagyott ha a hardveres dekódolást bekapcsoltam, de ez leginkább az adobe sara) max csak néha bugot (az is inkább csak a régebbi 4.8-as verzión) tapasztaltam.
Gurb.cfg-ben pedig a Manjaros sorok inirtd-vel kezdődő sorába más grubok csak az intel-ucode-os img fájlt adják meg utána még kell adni a /boot könytvárban levő initramfs-kernelneve.img fájlt is, különben nem fog elindulni, mondjuk ezt minden egyes grub/kernel frissítés után el kell játszani, szóval ha több rendszer van érdemesebb inkább a Manjaro grubját használni és akkor nem kell ezzel vesződni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest