Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Amazonas
üzenetére
Szia,
Nem bizony. Ugrottak kernelt, a 6.18-al szinte minden Nvidia driverrel problémám volt. Teljes Wayland, már nincs X11(legalábbis a login ablak sarkából eltünt). Visszatettem a 6.12 LTS kernelt, de nem lett jobb a helyzet. X11 kellene hozzá. Azt nem tudom, hogy Manjaro gyengeség e ez, mert Cachy is csúnyán ledobta magáról ezt a kártyát, szintén Wayland, 6.18. Konkrétan használhatatlan volt. 1080Ti. Egyenlőre kiszedtem minden Nvidia modult, és lemondtam a rendszerről azon a gépen. Van egy sanda gyanúm, hogy kivárásos lesz. Az 590-es driver egyáltalán nem ment, egyik rendszeren sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Automata kávégépek
- Milyen program, ami...?
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Linux kezdőknek
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- BMW topik
- Open Broadcaster Software OBS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest