- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teodor52 #803 üzenetére
Nos én kb 2011-ben léptem be hozzájuk utoljára amikor a Lifetime licencemet vettem. Szóval maximum tippeket adhatok. Például az oldalukon, töröld a fizetési beállításaidat, vagy írj nekik.
(#804) Narxis : "Írj a support-nak." majd ...és egyértelműen semmibe veszik a vásárlót"
Ha semmibe veszik, akkor feleslegesen ír nem? Egyébként nekem még nem volt gondom a kulccsal, pedig lassan 5 éve vásároltam tőlük. Azt persze én is úgy tartom, hogy évente fizetni érte felesleges... nem egy komplett biztonsági csomag, de még nem is AV... egyébként is, ingyenes vagy élettartam licenccel bíró termékekkel jól lehet védekezni.
Viszont már elég régen áttértek erre a fizetős modellre, és úgy látszik, hogy bejött a számításuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest