- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
Cassidey #3437 üzenetére
Köszönöm, neked is és mars-nak is. Mi az a back focus hiba? De még habozom a gépet illetően is, Canon D450 és a Sony 330 között (mindenki a Canont ajánlja, de nekem a stabilizátor miatt A Sony is bejönne, plusz olcsóbb, és használható a LiveView - utáltam a régi gépemmel görnyedezni a makrózáshoz (az egy Oly 500-as volt).
-
Jinxx
senior tag
válasz
Cassidey #3053 üzenetére
Szerintem sem rossz, pláne így elsőre. Kezdőként sokan fotózzák ezt a virágot, de ritka az az eset, hogy ne sablonkép legyen belőle. Pl. ezernyi képet látni, hogy felülről fotózva 1db virág, középre, vagy harmadolóba vágva. Valahol el kell kezdeni, de ez a kép szerintem jobb annyival az átlagnál, hogy kis gyakorlással jó képeket gyárts.
Sok sikert!
A többiek véleményével egyetértek: fókuszt távolabb, bal oldalról felesleges részt levágni. Talán annyit még, hogy nyugodtan játsz a vaku fényerejével attól függően mennyit szeretnél a háttérből megmutatni. Ezen a képen nekem olyan semilyen. Vagy legyen koromsötét, vagy lehessen látni, és csak deríts a vakuval. Ez ízlés dolga is, szóval vedd ezt az én szerény véleményemnek. -
*Ropi*
félisten
válasz
Cassidey #3049 üzenetére
Vannak apró trükkök: 1, Állványról fotózz!
2, Távkioldóval, vagy időzítővel, hogy ne mozgassa be a kezed a vázat exponáláskor (még a tükörfelcsapás is bemozdítja). 3, Ha nincs állvány, akkor a végső megoldás, hogy veszel egy nagy levegőt, kifújod, és az exponálást arra a pillanatra időzíted, amikor már nincs benned levegő és minél mozdulatlanabb vagy. Utánna meg lehet fulladozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest