-
PROHARDVER!
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HD Camera Ultra, általam magyarítva, (mind az 5 sor
), Plusz mellékeltem még egy fényképezés némító camera_click.ogg fájlt és leírást, hátha valaki még nem tudja, hogy hogyan kell.
Megjegyzés: Forrás Cappa72. Ha a /system/media/ui fájlokból törölsz, akkor esélyed _lehet_ a rendszerUI sajnos leállt hibáját előhozni, mivel az itt található fájlokat meghívják a programok. Ilyenkor célszerűbb egy néma fájllal helyettesíteni (persze a név az maradjon a lecserélendő fájl neve: pl shutter.ogg, stb., jogosultságok beállítása szintén fontos.Javasolt app: Rootexplorer)
Forrás Fotosjani & Cappa72: A system mappában találod a media/ui mappát, itt átnevezed vagy áthelyezed a cél ogg fájlt-at (root szükséges hozzá). Az engedélyezésen kívül még azt is meg kell adni (beállítani), hogy a /system írható/olvasható legyen! Művelet végén permession-t beállítani:
rw-r-r.Play Link: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest