- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinek mi az igénye. Nézhetnénk azt az oldalt is hogy valakinek nincs annyi pénze hogy egy samut vagy almásat vegyen de szeretne egy jobb tabot arra a Donki Hóte
alapján tud választani. Az én véleményem egyenlöre hogy azok jók, nem gond számomra hogy nem oled némelyik, csak a szim lehetősége hiányzik, és pl a Honor nem type-c 3.2. Le is írom miért. A telken vannak a tévék egy nagy meg a hálóba egy kicsi, egyik sem okos, smart, tévét nem nagyon nézünk, csak szinte a stream csatornákat, és még a két évvel ezelőtti Lenovo P11 5 G tabom szimes volt és 3.2 kimenet és van egy type-c hdmi adapterem amivel a tabot rákötöm a tévére és mehet a mozi. A tévéket minek dobjam ki mikor tökéletesen működnek még mindig. Van Voda korlátlan net az van a tabban most egy Blackview Tab 18, és azt osztom meg és a telefonomat kötöm a tévére és mozizunk. Ha besz@rik a technika veszek egy smart tévét, vagy egy okos sticket, sok lehetőség van. Megvehetném az S10 plusz de nem fogom majd dupla árért. -
válasz
Donki Hóte #32 üzenetére
A Pad 6S Pro is jó ajánlat. Engem nem zavar hogy nem Oled kijelzős, csak az hogy nem szimes.
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Luck Dragon #45 üzenetére
Nincs. Arcfelismeres, meg pin van, illetve meg extended unlock. Itt pl. olyan van, hogy mas eszkozod a kozelben van-e, vagy valami elore megadott helyen vagy.
-
Nincs benne ujjlenyomat-olvasó ?
-
balpeter04
tag
válasz
PeteePeti #43 üzenetére
Szintén zenész, Hardveraprós, Samsung ePromoter kuponhalmozós eladótól, nevemre szóló számlával, teljesen hivatalos Samsung webshopból érkező S10+ tulajdonos, 300 körüli áron kb 1,5 hónapja.
Ezért az árért egy új készülék, 7 év beígért supporttal már nem rossz koncepció.
-
PeteePeti
őstag
Kis piac kutatást kell végezni vásárlás előtt!
Én ma zsákoltam be egy bontatlan Samsung.hu-s Samsung Galaxy Tab S10+-t itt hardveraprón 295-ért számlával, gyári garanciával! Ami szintén egy nagyon jó vétel! Szal érdemes körülnézni, hátha szembejön az emberrel valahol egy durván jó ajánlat, amire nem is gondolt előzőleg! -
Drizzt
nagyúr
válasz
Donki Hóte #32 üzenetére
Értem az álláspontod, valóban mindig van az emberben egy bias miután megvett valamit, ami miatt önigazolást keres.
De ugyanezt a kérdést a tablet vásárlása előtt is feltettem, végignéztem a kínálatot és arra jutottam, hogy nincs életképes alternatíva. Erősen húztam a számat, mert a Honor nekem picit a gagyi kategóriát juttatja az eszembe, de ez szintén inkább általános ellenérzés a teljesen kínai termékekkel szemben. Review-k nagyon jók voltak róla, de talán nem a legnevesebb oldalakon jelentek meg.
OLED nálam kötelező, soha többé nem vennék semmilyen kijelzőt, ami nem OLED már(, vagy jobb, ha majd lesz). Egyszerűen akkora különbséget okoz, amit számomra semmi más nem tud kompenzálni. Így ha nem lenne ez a tablet, nagy gondban is lennék, mert megfelelő kijelzővel új tab gyakorlatilag 400e-et nyaldossa. Annyit meg nagyon nem szívesen adnék ki tabletre. A monitorom még IPS, de már majdnem megvolt a csere, viszont coil whine-osat fogtam ki, így elálltam tőle.
A felhasználási terület meg tényleg Netflix, Max, néha oktató alkalmazások, még gyakran böngészés.
-
Gomez86
őstag
válasz
Donki Hóte #35 üzenetére
No, ez már valami, köszi! És akkor azt hogy ennyiért van jobb, azt a Oneplus-ra értetted? (Mert hogy a másikat 100 USD-vel drágábbra írja a lenti link)
-
hapakj
őstag
válasz
balpeter04 #39 üzenetére
Hja, a Samsung utóbbi időbe elég sokat ígérget a frissítésekkel kapcsolatban, én remélem, hogy tartani is fogja.
Egyébként, lehet pont a frissítések ígérete miatt nem Snapdragon van benne. Elvileg üzletpolitikai okokból szeretik korlátoznia az SoC-ik android supportját és emiatt a gyártóknak is megvan kötve a keze. A google ugye emiatt tért át saját megoldásra, s Fairphone is voltak ezzel problémáik [link] Elvileg pusztán ARM megoldásokra építkezve (Cortex CPU, Mali GPU) jobb a helyzet és a Mediatek is ezt csinálja pl.
-
balpeter04
tag
Én végül pont a Samsung által beígért 7 év support miatt választottam egy Tab S10+ készüléket a Tab S9+ ellenében. Meg kellett hozzá egy jó kis Samsung kuponos ár amivel az S9+ már nem tudott versenyezni.
Kicsit szívtam a fogam a Snapdragon hiánya miatt az S10-ben, de néhány hónap aktív használat (munka, játék, rajzolás, DeX, média fogyasztás) után mindenre is elég nekem a Mediatek chipset - remélem idővel is bírni fogja majd a SoC és a Samsung elfogadható minőségű updatekkel fogja ellátni a készüléket.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Donki Hóte #35 üzenetére
Az OLED miatt nem lehet összehasonlítani őket egyszerűen. Ennek vagy Samu vagy Ipad az alternatívája. Ha jövőre jön Xiaomi oled vagy miniled tablet akkor azzal majd összevethető lesz.
-
hapakj
őstag
válasz
Luck Dragon #36 üzenetére
úristen, úristen. De mi lesz a techdemokkal meg a benchmarkokkal, mivel egy ilyen hw, amúgyse lesz képes soha értelmesen használni a raytrace
Csak viccelek
BTW, ebben a Snapdragon / Adreno-ban is már van hw-es raytrace. Amúgy meglepő, mert pl árnyékok számításhoz alkalmasak, S kb ugyanakkora költséggel számolnak szebb árnyékokat, mint a hagyományos módszerek.
-
-
Itt van összehasonlítás a szóba jöhető tabletek között
-
Gomez86
őstag
válasz
Donki Hóte #32 üzenetére
Mondjuk ez nem volt túl felnöttes válasz (ha nincs korábbi történelmetek nem-válszolásban).
Leírtál egy véleményt, ő meg megkért hogy fejtsd ki, majd jött egy ilyen. Miért?
Engem is érdekelne hogy van-e jobb ajánlat ennyiért, gondolom ez lenne a fórum lényege?
-
PeteePeti
őstag
válasz
Donki Hóte #32 üzenetére
Igazából mindkét tablesz iszonyat jó ezen az áron!
Valószínűleg az fog dönteni, hogy ki melyik kijelzőt preferálja! Akinek fontos az OLED annak a Honor lesz a befutó, akinek a töltés fontos például annak meg a Xiaomi! Processzorban és erőben nagyjából ugyanazt tudja a kettő! -
Mi jobb alternativa szerinted 239e forintert?
Teljesen mindegy, hogy mit írok, te rögtön rávágod, hogy az nem jó, mert abban a tetrabizgentyű nem négyhengeres, hanem csak kettő
Ha pedig tényleg olyat írnék, ami műszakilag semmiben sem gyengébb, akkor meg azt mondanád, hogy az nem jó, mert az nem kapható hupililában
Egyébként ha nekem most kellene tablet, akkor egy XIAOMI Pad 6S Pro-t vennék ezen a pénzen.
-
hapakj
őstag
válasz
Luck Dragon #30 üzenetére
De a kérdés az, van-e benne hw-esen gyorsított sugárkövetés
Mert az új iPad-ben valszeg lesz. iPad Miniben van
-
Nagyon tetszik a specifikáció , kijelző is oled .
-
-
rdt89
addikt
Ez OLED-es tabletek között verhetetlen ajánlat!
-
Engikrisztus
tag
Tegnap este dobta fel az első cikket erről,azóta már még két oldal hozta le a hibás árat.Én meg fogtam a fejem,hogy ennyiért ezt kellett volna,nekem meg épp úton a OnePlus Pad 2 160-ért! Így már más a helyzet!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bollokcs80 #19 üzenetére
Az említett tabletek egyike sem OLED, így nem egy kategóriáról beszélünk. Ha jól látom, legolcsóbb OLEDes ipad az az ipad pro M4 és 700e-től kezdődik. Galaxy Tab s9+ a legolcsóbb valós alternatíva kijelző minőség tekintetében, majdnem 400e-ért.
Nekem előtte egyébként Galaxy Tab s5e volt, szintén az OLED miatt. Nem is váltottam volna, de anyám előző tabletje elromlott, így azt neki adtam. Magamnak meg kellett új OLED, elsősorban filmnézésre, böngészésre. Hosszas keresés után ez volt a legjobb opció. Nem számítottam rá, hogy a kijelző még az S5E-hez képest látványos előrelépés lesz, de mégis így lett. Én kifejezetten ajánlom ezt a tabletet, elsősorban azért, mert messze legolcsóbb a minőségi media fogyasztásra alkalmas tabletek között.
-
Valaki nem lett megdicsérve az ár elírása kapcsán...
-
válasz
viragdani01 #12 üzenetére
Túl szép lett volna...
-
hapakj
őstag
Hmmm, egészen felzárkózott a tablet piac az Apple-höz. Pár éve még az iPad 150 000 körüli árával abszolút best buy volt. Most már nem annyira egyértelmű. Bár a szoftverfrissítések még mindig kérdésesek a többi gyártónál.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Donki Hóte #17 üzenetére
En eppen ilyen tabletrol irok, Alzaban vettem olyan 2 hete. Mi jobb alternativa szerinted 239e forintert?
-
bollokcs80
Korrektor
170-180 ezer körúl megérné,de így nagyon drága. Ennyiért ott a Pad 6S, a OnePlus Pad2 és nincs messze az iPad Air sem. Ez a baki meg nagyon gáz.....
-
pusszycat
nagyúr
Azért ez nem piskóta. Oled meg szupervékony, káva alig. Vajon ennek esik majd az ára, mondjuk 200 alá? Eddig Xiaomi Pad 7 Pro-t akartam venni, lehet ezt jobb lenne.
-
139 eft-ért jó ajánlat lett volna, de 239 eft-ért már van jobb vétel is, ennyiért már a balekfrájdéjen sem rúghat labdába.
Amúgy mekkora ciki már, hogy 100 eft-al (70 %-al
) elírnak egy árat a sajtóközlemében. Jópár mobilos újságíró írhatott dícsérő cikket a készülékről a régi ár tudatában, aztán nem győzték visszavonni a pozitív véleményeket
-
Nem rossz de nekem a szim hiányzik belőle, a type-c meg csak 2.0. Ennél azért jobb a OnePlus Pad 2, bár csak 12.1 és Ips, de S.D 8.3, type-c 3.2, de abból is hányzik a szim. És az Alzába most csak 195000 ft.
-
myckey
veterán
Ezt a blamat....erről ennyit, pedig jöhetett volna blekkenfrájdéjre .
Köszi a cikket
-
gretzky77
veterán
válasz
Hát ez csúnya, ennyiért ajándék lett volna, így már más a helyzet!
-
PeteePeti
őstag
válasz
Hú de amatőr b+
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Na, most szóltak, hogy elírták az árat a sajtóközleményben egy százassal, úgyhogy frissítem a cikket.
-
tsimon995
csendes tag
Valaki tudja hogy van e benne ujjlenyomat olvasó? Nem találtam róla sehol infót.
Vagy csak szimplán a 2D arcfelismerő van benne? -
Hm, erős ajánlat! A szoftverfrissítés hosszára kíváncsi lennék.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Igen, az Alza nem hivatalos viszonteladó ebben az esetben, a MediaMarkt lesz az a közlemény szerint, ahogy a cikkben is írtam.
#7 balpeter04: Azt nem tudom, hogy lesz-e billentyűzet és toll hozzá, nem említi a közlemény, de rákérdeztem.
-
gretzky77
veterán
válasz
balpeter04 #7 üzenetére
Az azért sztem durván nem jó biznisz lenne a Honornak. A hírben is csak úgy szerepel, hogy csatlakoztatható, nem hiszem, hogy tartalmazná a csomag, töltő sem jár már ugye hozzá!
-
balpeter04
tag
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ezért az árért benne lesz-e a pen és a billentyűzetes tok is, ha igen akkor ez egy "rablás" kvázi.
UK/DE régiókat néztem a Honor honlapján gyorsan, ott magasabbak az árak kicsit, de benne van az árban a pen és a tok - meglepődnék ha ennyiért ez itthon is így lenne.
Viszont ha benne van még ez a két kiegészítő is, akkor ez best buy.
-
gretzky77
veterán
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Gondolom Alza csak szimplán behozta és árulja. Ha megjön hivatalosan gondolom ők is korrigálják az árát! 140-ért igencsak jó vétel lehet.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
balpeter04 #1 üzenetére
A Honor Magyarországtól sajtóközleményben jött az ár még ma délelőtt, és eddig nem érkezett korrekcióról szóló e-mail. Ciki lenne nekik, ha most kiderülne, hogy valaki elütött egy számot a közlemény írásakor és eddig nem vették észre.
-
Redlight2
tag
Alzán már van 225ezerért
-
gretzky77
veterán
válasz
balpeter04 #1 üzenetére
SD 8s gen 3 lesz az, de még úgy is egy jó ajánlat sztem ennyiért Oleddel!
-
Redlight2
tag
válasz
balpeter04 #1 üzenetére
Jaja, ha ez tényleg ilyen és tényleg ennyi..akkor instantbuy
-
balpeter04
tag
Wow, ha ez tényleg ennyi lesz akkor a Samsung felkötheti a gatyát a Tab S10+ series-el.
Durván fele annyiba fog kerülni ez az OLED-es, SD 8 gen 3 tablet mint a MediaTek-es Dimensity 9300+-al szerelt Tab S10+.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- VoLTE/VoWiFi
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest