Hirdetés
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az eredeti Lsposed projekt valóban megállt, de vannak forkok amik kompatibilisek az újabb Androidokkal.
Nézd meg a #6366-ot, és az előzményét a #6341-et amiben benne vannak a linkek az LSposedhez és HMAL hoz amiket én először a bankok őz nem raktam fel de később mégis felraktam más app miatt.
A #6393-ban leirtam, hogy nekem hogyan sikerült elindítani a DAPot A14 alapú LOS 21-en.
Persze, más megoldás is létezhet.
-
LOS 21 official, Mi 10T
DenyList:
- DAP
- Google Play Services, Google Service Framework (és minden ami Google, de ez a 2 valüszínűleg a legfontosabb)HMAL invisible apps:
HMAL
Magisk
Applied to:
- Google Play Services, Google Services FrameworkÉn még a GSF nek egy adattörlést is nyomtam, és újra is indítottam a készüléket.
Így enged eljutni a belépésig, tovább nem próbáltam.
-
crok
Topikgazda
Az utolsó v27 Canary az a 27008 volt, igen, arra gondoltam.
-
crok
Topikgazda
Ilyennek nem esünk neki backup nélkül.. ha az nincs akkor nincs meg az a boot.img amit utoljára használtál? Másrészt egy akármilyen készüléken patch-eld meg akkor a v27-el vagy méginkább az utolsó v27 Canary-val.
Szerintem a remove-modules-ra nem lesz szükség, főleg amíg azt se tudod hogy egyáltalán valamelyik modul csinálja-e. Az összefoglalóban leírtam hogy lehet letiltani és akkor nem kell törölni se őket, elég letiltani.. valamint ott van a safe mode-ban indítás is. -
crok
Topikgazda
A "tuloldal" szerint biztonsagosabb a kenyes adatok tarolasa, par alkalmazas (bank es jatek) mar most is megkoveteli.
Az osszefoglaloban kb. leirtam es ket alapos (de angol..) linket is tettem be, keress arra, higy "A SafetyNet kivezetésre kerül és helyette a Play Integrity lesz bevezetve".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest