Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Először is boldog új évet!
Másodszor pedig, nem biztos, hogy ez a jó topik, de Magisk-ot használok és a banki appal van gondom. Kb. 3 hetes a teló (Xiaomi Mi 9T), és pár nap után megkértem a BL nyitásra az engedélyt. Gondoltam, mielőtt megkapom, és nyitok, rootolok, kipróbálom a banki alkalmazásban (Budapest Bank)az érintéses fizetést. Nem ment, azt írta, nem lehet digitalizálni a kártyát, a kártya nem alkalmas mobilfizetésre. Ügyfélszolgálatra telefon, nem értik, írjak. Írtam, a válasz szerint az a gond, hogy az OEM feloldás be van kapcsolva. tényleg, mert én kapcsoltam be a nyitási kérelemhez. De mire a válasz megjött, már nyitottam, és az OEM feloldás csak halványan volt jelen, nem tudtam kikapcsolni. Úgy voltam vele, akkor elengedem a dolgot. Pár nap múlva felkínlódtam a TWRP-t, új romot (multi dev). Itt már ki lehetett kapcsolni az OEM-et, Magisk fel, bejelöltem a hide-ban a banki appot, és minden klappolt, engedte digitalizálni is a kártyát. Aztán feltettem a heti frissítést, és a banki alkalmazás elindul, nem jelez root-ot, de a digitalizálásnál ismét hibát dob. Ez vajon mitől lehet? Érdemes esetleg a fenti dolgokat végig zongoráznom (elvben ugye más a hibajelenség...)? Vagy esetleg van valami más tippetek?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron