- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
mlinus
őstag
A flip a telekom hálózatát használja. Ha külföldi szervereken játszol, akkor érdemes tudnod, hogy bizonyos irányokba nagyon le van terhelve a telekom által használt peering, erről a telekom fórumon már egy ideje sokan panaszkodnak [link]
Ha magyar szervereken is ilyen magas a ping akkor nem szóltam. - Akkor lehet valami helyi probléma lesz.
-
Krisz7174
újonc
Üdv! Flipnél vagyok előfizető. A modem jelszint érték pontosan mit jelent? Ha az erősségére gondolsz, akkor az kiváló.
-
Krisz7174
újonc
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
3 hete magas a pingem minden játékban (120-150ms) Előtte sose volt ilyen problémám, átlagosan 20-30 volt. Érdekes tény, hogy este 11, illetve éjfél után már vissza áll 30-ra. Egészen dél környékéig. Utána egésznap magas. Végeztem teljes router resit, lecsatlakoztattunk mindent a routerről de napközben akkor is magas volt. Speedtest/sávszélességen jó értéket mutat mindig. Arra lettem figyelmes, hogy a routerem különböző hibaüzeneteket ír. A leggyakoribb a "SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM". Keresgéltem a neten ezzel kapcsolatban, ezt az üzenetet a coax kábel okozhatja. Felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval, azt mondták egy egyszerű router csere megoldhatja de kétlem. Ki lett próbálva egy másikkal is. Nem tudom mennyire játszhat közre, de volt egy teljes ajtókeret csere. Fölötte megy el a coax kábel. Ha bárkinek lenne valami tippje, vagy tud pontosan erről a bizonyos hibaüzenetről, akkor nagyon sokat segítene. Köszönöm, ha végig olvastad.
Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini Red / 80% aksi / Független
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest