- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutter61
tag
válasz
mutter61 #104 üzenetére
jah és elég idegesítő hogy mindenki azt írkálja ez a táp rossz ez szar meg ez is persze mibndenki azt írja az a jó ami drágább de a táp az csak táp és ha az én karimnak alapfeltétele lenne a 450w os táp ez mégis 400 as és állat akkor nem kérdés hogy a minőség nem egyenlő az árral attól még lehet valami jó mert olcsó A macron tápok nagyon faják
de ha én is valami számtech okitojás lennék azt írnám vegyél 18 ért 550 w os tápot ami azt adja le amit egy macron és nállam már 2 gajra mentde nem vok okitojás Vegyél csak macront mert nagyon jó tápok
-
mutter61
tag
ezer éve nem írt ide senki én mégis megírom hogy
nállam egy Gigabyte alaplapot 5400+ amd procit és egy 9600gt+2gb ram+1tb hdd+ dvd író tv kari
és minden egyebet lát el egy macron 400 w os tápegység és hihhetetlenül m,egbízható minden érték megfelelő sőt felette van és nem forralja magát a MACRON JÓ TÁPEGYSÉG ÉSS OLCSÓ IS -
perryke
csendes tag
nekem 4 éve van 300 W-s macronom és sose volt vele semmi baj bár most le lesz cserélve a gép nagy része is és inkább egy 550W-s Cooler Master re ruházok be
-
--HARDCORE--
senior tag
kemény kis táp.. nekm mpt-400p van.. először azt hittem 400as codegen szintű.. háát, amikor kiszedtem a házból majdnem elejtettem
mostmeg viszi a 8450+7800GTX-et.. picit jobb mint a codegen..
-
törölt tag
válasz
dj.gabessz #99 üzenetére
Nem is tudom már mennyi idős a macron tápom, kicsit féltem amikor vettem, de roppant kellemeset csalódtam!
Hogy mit hajt most? lásd a konfigomnál(jah, és mióta nem garis, pucolgatom a belsejét is, de 1 db kondi sem púpos)
((mind ki van nyílva/nemám/))
-
Dxx
tag
Nekem is van egy Macron MPT-401P 400W tápom, illetve kettő is van belőle. 4-5 éves körüli....
Régen egy Intel E6300, abit AB9 pro, 2 gb ram, 7600Gt, 2X dvd író, 2 X Wd winyók szólgált ki tökékletesen.
Most egy X2 5200+@3100MHz, Gigabyte 770-UD3, 4 gb ram, 4850, dvd író meg egy samsung winyót hajt némi kiegészítő ventivel(3 db).
Véleményem szerint jó kis táp megbizható feszültséget stabilan tartja, halk és nem is melegszik. Egy Fps táp már kidőlt az utóbbi konfigtól kb 1-2 nap alatt ez vigan elátja árammal a masinámat már több mint fél éve. -
-
SPC3RUN
tag
nekem másfél évig 350es macron tápom volt,
most rávett ismerősöm hogy vegyek egy 460as gigabyte superb-t
macronról annyit hogy elég halk (superbhez képest)
annyi hogy nincs rajta sata táp alapból
eladófélbe volt a macronom, de megcsináltam vinyó tartónak mert senki nem jelentkezett
szerintem ahhoz képest hogy milyen olcsó, megállja a helyét.
de kinek mi. -
zolisx4
őstag
helo
a logic tápegységről van valami tapasztalat??
lehet nem jó helyre irtam de hátha -
szaszlaci
addikt
Nekem úgy 2 éve van Macron 400-as, 12 centis tápom.
8 ezer volt, legalább 2 kiló, alig melegszik (utólag lejjebb vettem a venti sebességét), és ránézésre szépen van összerakva. Külön áramtalanító van rajta. Kondik nagyok benne, értékre nem emlékszem, de talán olyan 2*700-900 uF lehet. -
zolynet
veterán
2005 óta Macron 400W-os tápot használok, mely nagyon csendesen és megbízhatóan dolgozik, egy bajom lett most vele, h 6tűs vga nincs rajta, ezért lesz most lecserélve, mert egyébként biztos nem lenne. Eladó.
-
letix
senior tag
Reszemrol egy 300W-os Macronnal vannak tapasztalataim.
Eloszor is egy regebbi slot-es p3 server lapot a sallangjaival teszteltem par napot, gond nelkul
Masodsorban egy 775-os 3gigas P4-et P5gd1 Pro val, 6600GT-vel, es a tobbi sallanggal par napig.Ezelott kicsit feltem, de arra a par napra nem okozott csalodast,igaz hogy hosszu tavra nem hasznalnam foleg eros geppel.
udv
letix -
wwenigma
Jómunkásember
-
lakisoft
veterán
De rossz, nincs itt a tápom pdf leirasa.... - belinkeltem ... ott nem találod?
-
lakisoft
veterán
... na ez elég furcsa dolog ... 1 hete tesztelek egy gépet amiben ez a táp van és az alaplapi csatinál elmarad 4 pin ... // a gép sokott olyat hogy néha indul néha nem ... de az nem valószínú hogy ez a "kis" hiányosság okozza ... az IDE kábel agyonhasznált cső kábel vot azt kilöktük belőle és megjavult a gépezet. - Bocsi az OFF-ért
üdv -
wwenigma
Jómunkásember
Hmm, nekem itt van a tap a jobb labamnal levo gepben, ez van rairva: Macron MPT-401P.
Az M2N-E lapom tapcsatlakozojaban mindegyik hely foglalt, az össz 24pin, +4pines csati maszik el egy masik helyre.Ja, nekem a 12v-os ág 20A-es a cimke szerint.
De rossz, nincs itt a tápom pdf leirasa....
mod: régebben megvolt...
-
lakisoft
veterán
akkor rosszul tudok számolni és rosszul is látok
- és olvasni is rosszul tudok!
a leírásában is ezt látom
MAIN POWER CONNECTOR P1 20PIN
-
stol
addikt
Múlthéten csináltam, 6 db 400W-os, 12cm-es ventis példányt.
1,5évesek voltak, és mindben Fujhyyu elkók voltak, és természetesen mind púpos volt.
Ezekután mondjak jót róluk? -
icon
senior tag
UP
-
icon
senior tag
up?
-
icon
senior tag
válasz
Dj Don Pepe #71 üzenetére
Bővebben?
-
Dj Don Pepe
tag
JÓ! YO!
-
icon
senior tag
Sziasztok,
én a CoolerMaster Cavelier 4-es házhoz kaptam egy MPT-350DP jelű Macron tápot.
Szerintetek milyen lehet? -
Csaba_20_
őstag
Szerzői jogvédelem tárgya csak műszaki létesítmény terve lehet. Ha nagyon szeretnéd, tudok olyan PDF dokumentumot mutatni, amin Advanced Creative Computer Corp. szerepel szerzőként és egy PTP típusjelű tápegység kapcsolási rajz látható rajta. Ugye nem kell részleteznem, hogy kicsoda, vagy micsoda az az Advanced Creative Computer Corporation?
Szóval szólj, ha tudsz olyan PTP típusú tápegységet ábárzoló kapcsolási rajzot mutatni, amin Macron Power Technology van szerzőként feltűntetve. -
roPHka
senior tag
Van egy ilyenem itthon, 400W-os Lownoise vagy milyen széria.
Súlyra nem rossz, kicsit izmosabb mint a Codegen, Mercury és társai, és ez már 24 tápcsatis, és valóban halk széria, vagyis én nem igazán hallottam a hangját mert a tesztgépben az Inno 6600 gyári ventije baromira elnyomta minden másnak a hangját.
Igazából nem teszleltem alaposan, de egy A64 konfigot korrektül kiszolgált. -
zeg
őstag
Mint anno említettem volt, nem vagyok biztos abban hogy minden macron táp dtk kategóriás, a ráírt wattok ellenére.
-
zeg
őstag
válasz
Csaba_20_ #43 üzenetére
A DTK ptp jelzésűek macron tápok, csakúgy mint az mpt jelölésűek, mégha a dtk saját cimkét is ragaszt rá(igaz néha még erre sem képesek, lásd az első oldalon a hozzászólásom). Keress rá pölö a MACRON ATX POWER 300W PTP-3007P ill. a MACRON ATX POWER 400W PFC PTP-4007P tápokra.
Szólj ha találsz olyan DTK-t melyen nem ptp vagy mpt szerepel.
[Szerkesztve] -
stol
addikt
válasz
Dj Don Pepe #60 üzenetére
Nem UC3842? (Lehet van 2842-is.)
Sőt, a 5l0165R már tartalmazza a sens-FET-et is, max 70-80W-os tápot lehet vele készíteni, márkásabb tápok offline SMPS-ében találhatóak meg. -
Dj Don Pepe
tag
Majd készítek róla egyszer egy fényképet. De most nem akarom szétszedni... (ez nem csak elterelő hadművelet)
PWM -azaz Pulse Width Modulation. Impulzus szélesség modulált kapcsoló üzemű tápegység. Ilyen működik ebben a kis végfokomban. Méghozzá én úgy oldottam meg, hogy két külön álló tápot készítettem, egyik a + , a másik a - tápfeszért felelős (szimmetrikusan). Igy lesz +-50V (azaz 100V).
Táponkét egy-egy FET kap vezérlést egy IC-től (UC2842). Én szerintem ez egy jó kis IC, mert közvetlenül tud vezérelni FET-et, áramot figyel, hiba erősítő, minden van benne ami kell, és csak 8lábúSzóval így épül fel. A többi töltelék alkatrészeket nem mondom, azok ugyis vannak minden tápban: kondi, ellenállás, dióda. De ez nem ellenütemű, és öngerjesztős, mint a számítógép tápok általában...
Ha van valami jó ötleted komolyabb teljesítményű kapcsoló üzemű tápokra, akkor az érdekelne, mert ebből ezt a teljesítményt elég nehéz volt kifacsarni -
stol
addikt
válasz
Dj Don Pepe #54 üzenetére
Nem látom a belső kapcsolását.... (nem kötekedés, csak tényeg érdekelne)
-
stol
addikt
válasz
Dj Don Pepe #46 üzenetére
PFC, mint power function control, azaz táp vezérlés...
Az PWM -
Csaba_20_
őstag
válasz
Dj Don Pepe #53 üzenetére
És ha azt mondom, hogy a kapcsolü üzemű tápegységeknél nem kapacitív vagy induktív jellegre vehethető vissza a probléma, hanem felharmónikus tartalomra?
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
válasz
Dj Don Pepe #54 üzenetére
Gyönyörű doboz, igazán tetszik. Kapcsolgatja benne a 230V-ot valami? Miért nem a 322W-ot, a 230V egyenirányítása után?
-
Dj Don Pepe
tag
válasz
Csaba_20_ #52 üzenetére
Egy volt tanárom mondta, hogy inkább ne mondjuk a rövidítés kifejtését, ha fogalmunk sincs, hogy mit is takar valójában, mert csak nevetség tárgyává tesszük magunkat. Tökéletesen igaza volt.
Én is egyet értek vele! Mindig tanul az ember
Majd máskor... nem lesz ilyen
Kapcsolót és tápot csináltam... (Kapcsoló üzemű tápegységet)
Gyere megmutatom, hogy kapcsolgatja a 230V-ot és hogy lesz belőle 2*50V DC, ami hajtja a végfokom... [link]
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
- A fázisjavítás alkalmazásának műszaki indokai az, hogy a transzformátorokon ill.
vezetékeken nagyobb hatásos fogyasztás vihető át, mert a meddő áramok
nagymértékben lecsökkennek és így pótlólagos beruházások kerülhetők el.
Az induktív fogyasztók miatt keletkező meddőáramok feleslegesen terhelík
a hállózatot, és wattos veszteségeket okoznak.- A teljesítménydíjas vételezést választó fogyasztók tarifális okok miatt alkalmaznak
Elsősorban fázisjavítást. -
Csaba_20_
őstag
válasz
Dj Don Pepe #51 üzenetére
Aki itt okoskodott az te voltál a PFC-vel.
A szótárat pedig még a te kedvedért se fogom ide beidézni. Nem számít hány értelmét veszed az angol szavaknak, a Power Function Controll-nak nem sok értelme van kapcsoló üzemű tápegységek témakörében. Egy volt tanárom mondta, hogy inkább ne mondjuk a rövidítés kifejtését, ha fogalmunk sincs, hogy mit is takar valójában, mert csak nevetség tárgyává tesszük magunkat. Tökéletesen igaza volt. Fogadd meg te is! Annak is örülök, hogy csináltál kapcsolót vagy tápot.
-
Dj Don Pepe
tag
válasz
Csaba_20_ #50 üzenetére
Belehetne fejezni a szapulásom! Ha valamit félrenéztem, akkor félrenéztem és elismertem és bocsánatot kértem! Jó, nem csak kapacitív, hanem induktív is lehet! (Meddő teljesítményt okoz) ÉS ha nem jó a Cos fí, akkor van! És az ÉMÁSZ szív vele, engem nem érdekel ez a kis plussz áramkör benne, attól még csináltam kapcsoló tápot, vili?! Okoskák... Aztán nagyon tudtok okoskodni... Én csak jóindulatból megdicsértem a tápot, ennyi. Mindenki vonja le maga a következtetéseket. Sok megszállot számítógépes...
Power= Erő.. hmmm... Mióta csak Erőt jelent? (tudtommal van egy csomó jelentése: Áram, teljesítmény, energia, hatalom... nem sorolom tovább)
A másik dolog, meg mondtam, hogy nem tudtam pontosan a PFC jelentését, ez a baromság csak átfutott a fejemen... (mivel világos hogy mit jelent mostmár)...
[Szerkesztve] -
Csaba_20_
őstag
válasz
A Power Function Controllnak semmi értelme. Ezt most alkottad, hogy leplezd a hülyeséget, amit korábban csináltál. Kár, hogy nem veszed észre, hogy ezzel mégjobban leégeted magad. Dehát így jár az, aki olyanba szól bele, amibe nem igazán kéne és aztán mikor szólnak neki, még megpróbálja megmagyarázni a bizonyítványát.
Power = Erő
Function = Funkció
controll = Vezérlés
Ennek a kapcsoló üzemű tápegységek témakörében még annyi értelmét se látom, mint amúgy. De örülök, hogy te igen.
A kapcsoló üzemű tápoknál PFC nem a kapacitív terhelést igyekszik csökkenteni, sajnálom.Érdekes tápokat építhettél, ha ennyire alap fogalmakkal nem vagy tisztában...
-
LukE
veterán
válasz
-
nemtommi
senior tag
válasz
Dj Don Pepe #47 üzenetére
Haveromnál is vígan (és hangtalanul) megy egy MPT-350-es, de amíg nem láttam elhalálozni (vajh mit visz majd magával) nem írok róla se jót, se rosszat.
(Amúgy miért nem a HŰTÉS, HÁZAK, TÁPOK, MODDING kategóriába került ez a topic?)
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
Amugy akkor is egy jó táp, vagy csak én fogtam volna ki egyet ami jó?
Stabil, és teljesítményre is korrekt! Ez van, én ezt tapasztalom...
Jah, és tudomásom szerint is egy nagy cég gyártja, csak más matricával (MACRON POWER)
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
Bocs! Igazad van, összekevertem (PFC, mint power function control, azaz táp vezérlés...) na mind1, a lényeg, hogy bocsi: a jelentése: Power Factor Correction !!!
Az az a kapacitív terhelést csökkenti a hálózatra nézve! Jól van na! nem kell egyből ba**ogatni...
ÉN is csináltam már kapcsoló tápot, nem is egyet! De a PFC-ről mást gondoltam... ennyi... -
bzoley
veterán
válasz
Csaba_20_ #43 üzenetére
Nops, valóban nem ismerek minden tápot, max nagyjából besorolom némelyiket egy kategóriába. Ezért ha egy hozzád hasonlóan ok emberke azt mondja nekem, hogy ez lényegében egy másik, ami át van matricácva, én elhiszem neki. Köszi a linket, de ott nem találom az én típusomat, ami ilyen:[link]
-
Gismo
addikt
Típusszám alapján a Viking (mpt-401) tápja megegyezik a Macronnal! Erről mit tudtok?
-
Csaba_20_
őstag
A Macron saját tápokat gyárt: MPT(Macron Power Technology) rövidítéssel látja el őket: [link]
Tessék megnézni a cég felépítését, külön technikai részleg van a tápegység gyártásra. Mielőtt nyilatkozunk valamit, nézzünk már utána... -
stol
addikt
Ne mindíg nekem kelljen bizonyítanom a tudásomat, a tápokról alaposan c. totyikban olvashatóak.
Vagy a melyik tápot vegyem totyikban.
Stabilnak nem stabil, nem túl szűt, nem adja le a maximális ráírt teljesítményt, védelem, mint a mesében, a PFC-nek, meg más fealdat van.... -
stol
addikt
válasz
Dj Don Pepe #33 üzenetére
Arandrága Bogárka!
Honnét szívtad eme sok baromságot?
PFC - pedig megvédi az alaplapot.
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
Hellóka!
Macron Tápok Nagyon Jók. Érdemes venni, mert egy olyan cég gyártja, akik nagyon jó tápot gyártanak, és így Macron név alatt jóval olcsóbbak ezek a tápok, és megbízhatóak. Nem selejtes alkatrészből készülnek... Tápfeszültségeket kiválóan produkálják még egy erő igényesenn konfigban is. Tehát 12.20V, 5.11V, 3.30V - kő stabilan, ingadozó áramoknál is... Tehát, semmi panasz nem lehet rá, kiválóak!
Ez nem reklám, csak tapasztalat, és hogy senkinek ne szálljon el a gépe, mint az én 400W-os Mercury tápomtól.
PFC - pedig megvédi az alaplapot. -
shuttle
tag
Hi mindenki !
Nekem Macron MPT 400P tápom van ( alul láthatjátok a konfigot , össz. 2 vincsi , dvd olvasó , 3 venti , 5.1 sound , 6600 gt VGA ) k.b. 7 hónapos de hibátlan . Nekem bevállt ! Halk és nem melegszik . Igaz tervezem az alaplap és proci cseréjét , és akkor sajna megkell válljak tőle is , de nem kell tőle félni jó kis táp. -
sensor
csendes tag
Én is egy ilyen tápot néztem ki magamnak és engem is a hangossága izgat.
Csendesnek mondható? -
torogyuri
aktív tag
Eddig milyenek a tapasztalatok a táppal?
[Szerkesztve] -
-
gesa
tag
Hi!
Tegnap vettem egy Macron MPT-401P típusú 400W-os tápot. Sose hallottam erről a márkáról, sőt ezt a típust nem is találtam meg a gyártó honlapján. A fórumokat átböngésztem, de semmi hasznos infó.
Arra gondoltam, hogy felhozhatnánk egy kicsit ezt a topikot. Biztos vásároltak már mások ilyen típusú tápokat, megoszthatnánk a tapasztalatainkat. Azoknak tanácsot adva, akiknek nincs 14-20 ezer forintjuk arra, hogy márkás tápot vegyenek.
Ami engem meggyőzött:
1. Ár: 7300 Ft.
2. Testes darab (kb. 2,5 kg), úgy gondolom benne van az anyag. Nem bontottam fel, de amúgy se értek a kapcsolóüzemű tápokhoz. Réz hűtőbordákat láttam benne.
3. 12 cm-es venti alul.
4. AMD én Intel által tesztelve.
5. Egy rakás tanúsítvány. Ahogy korábban is írtam, ezt a tápot nem találtam a gyártó lapján. A típusban legközelebb álló leírását megnézve, ezek a tápok el vannak látva túlterhelés, rövidzár és túlfeszültség védelemmel.
6. A 24-es tápcsatlakozó könnyedén 20-assá alakítható.
Mivel tegnap vettem, sok tapasztalatom nincs.,
A gépem az új táppal stabilan működik, a régi 300W-os Coolinkkel időnként nem indult. Játék és 3DMark alatt nem indult újra.
A feszültség értékeket szépen tartja, nincs ingadozás.
Nem nagyon melegszik, langyos.
Egyenlőre ennyi. -
nemtommi
senior tag
Senkinek sincs vele tapasztalata?
-
nemtommi
senior tag
Azóta sikerült valakinek tapasztalatot szereznie a Macron tápokkal?
Nem nekem lesz, haveromnak, de nem ajánlom neki ha sok leégett.
Leginkább a 350W-os érdekel, a CHIP elég jókat írt róla, de ők nem hosszú távon használják... -
amzso
tag
Én tegnap vettem egy ilyen tápot, majd az idő eldönti, hogy milyen...
Blise: Viszont ez érdekelne, hogy miként térítik meg a cuccok árát, ha a táp meghal, és vele megy a többi alkatrész is?? -
_cirmos_
őstag
up #15
-
_cirmos_
őstag
igazából az égvilágon semmi. eleinte voltak vele gondok (folyton újraindult a gép), de nem a táp hibájából, hanem mert túl sok fogyasztó volt a konnektoron, gondolom nagyon leesett a feszültség (mire én erre rájöttem
). azóta semmi baj vele.
csak nagyon érdekel hogy mennyivel halkabb egy 12cm-es ventivel szerelt táp. holnap meghallgatom spanomét, akkor kiderül. tennék én még halkabb ventit a coolinkbe, de akkor sajna ugrik a gar, az meg nem lenne túl jó. -
KriszBoy
senior tag
Miért mi a bajod a Coolinkel?
-
_cirmos_
őstag
még egy up. senki nem tud semmit se nem?
-
_cirmos_
őstag
uppot ide!
van valakinek tapasztalata a 300 vagy 400 wattos, 12cm-es macron táppal? megbízható jószág? egy coolink ap350x-et cserélnék le, de csak akkor ha legalább ilyen minőségű és halkabb is valamivel (ez a coolink sem egy szélerőmű, de egy jó 12cm-es ventivel azért halkabb tápot lehet építeni...)
pls macron tulajok válaszoljatok! köszi! -
zeg
őstag
Macron 460W= DTK 460W jel.:MPT-MacronPowerTech
2.65kg, tömve van alkatrészekkel, a gyári core logic ventikkel hangos.
Brutális darab volt, amikor a 350-es chieftec tápommal összemértem, akkor a ch táp a maga 2kg köruli súlyával könnyű volt a dtk táphoz képest.
A többi macron tápot nem ismerem, valszeg a 400-as dtk, és a 400-as azona is macron darab, mint ahogyan a dtk és azona házak többsége.(pölö a dtk szerverházat is a casing-macron készíti)
Azona 400-as tápból is volt több típus, nagyon eltérő árral és súllyal, nemtom hogy a macron néven vásárolt táp belulről megegyezik-e a dtk néven árult, de macron feliratos táppal.(A macronnak is 2 400-as tápja van, és legalább 2 460-as) -
blise
tag
szia!
mi a boltban ahol melozok árulunk ilyen tápokat, szerintem a codegenekkel van egy szintem. ebből is éget már le meg abból is jópár, ami a codegennel szemben egy korrekt dolog:
a mo-i disztribútornak olyan biztositása van, hogy ha a gépefben mást is hazvágott a táp akkor azt is rendezik igaz idő kell hozzá
ez azért korrekt nem?
mindenesetre én azért nem ajánlom, mert 1-2 ezrest rádobsz és kapsz egy sokkal jobb tápot, lásd feljebb -
BOOSTER
aktív tag
Tápokkal manapság nem árt vigyázni...Az én volt nonameratyi 300W-os tápomat nemrég cseréltem le az alul látható tápra mert a régi iszonyúan melegedett meg miegymás és jobb a békesség...
Kevés pénzért Coolink most a nyerő...Legalábbis a cikk alapján... -
Domy
aktív tag
Sőt, elvileg a nagy dualventis Macron táp az dettó mint a DTK dualventis, ami azé nem szar.... asszem a gepbolton volt ilyen táp...
-
Agyasima
őstag
Szóval ezek nem jók?
Mert 2 év kiskergarancia van rájuk, és a gyártó honlapján is elég korrekt a pdf, aki róluk szól - már amit én ki birok belőle venni.
És esetleg elgondolkodnék egy beszerzésén, de nem akarok kísérleti nyúl lenni. Valaki gyakorlati tapaszatalatokkal? -
válasz
loszerafin #7 üzenetére
bocs csak én sajnos nem tudok nagykerben vásárolni(meghagyom a boltoknak
)
ezért általában kisker árak érdekellnek.. és egy 400w os macron 4-5 e között van kisker üzletekben... -
JulWCZar
senior tag
Állítólag a PFC-s Azonak is jók. 10K alatti árkat.
Sőt! A duál ventis szerver Mercury 400W is igencsak vaskos darab (a sima 400W-ost viszont kerüld el). -
loszerafin
senior tag
Macron táp a nagykerben olyan 2 e Ft (300 W-os).
KL -
inkább ajánlom helyette a coolink Ap350x tápot!! ára 7-8 e ft kisker ár között van, és a kategóriájában a legjobb!!!!!
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=240 -
Club
őstag
Senki?
-
Club
őstag
A kérdés adott.
Akarok venn, egy jó 350-400-as tápot.
Ki mit tud ezekról a Macron-okról?
Én ezt találtam:Bővebben: link
De ez tájékoztatás nekem!
valakinek volt már dolga vele?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged