Aktív témák
-
-
Stimzum
csendes tag
Amúgy ti 800x600ban néztétek, mert 1024x800ban valamiért elcsúszik a fejléc, ha ebben is tud valaki segíteni, hogy hogy lehetne úgy megcsinálni hogy mindkét felbontásban középen legyen a fejléc akkor azzal is nagyot segítene.
-
Stimzum
csendes tag
Nem lehet igaz kikapcsoltam ez a hülye Nortont és most nekem is jó.
Pedig van benne külön kikapcsolható Ad blocking de az nem volt elég,mert azt próbáltam korábban csak azt nem tudom hogy mi a fenét blockol a tűzfal hogy nem jön be.
Köszönöm a segítséget, sose jöttem volna rá! -
Stimzum
csendes tag
Újra felhozom a témát mert azóta még mindíg nem sikerült megoldani,és nem tudom mi lehet a baj de mostmár szorít az idő. Már 2x teljesen elkezdem előről de nem akar váltani.
Egy szimpla rollover kép lenne hogyha felé viszem a kurzolt akkor magától átváltson a másik képre de hiába minden csak nem akarja, és lehet én szúrok el valamit de az egészet olyan egyszerűen csináltam ahogy csak lehet.
Most felraktam tesztelni,nézzétek meg ti is légyszi és mondjátok meg mi lehet a gond:
[L]http://gyonbar.fw.hu/[/L]
Görgessetek a kép legajára ott van a kérdéses gomb a ''társaságunk'' felirattal.
Segítsetek ha tudtok, köszönöm!
[Szerkesztve] -
Stimzum
csendes tag
Még mindíg nincs senki aki tudna segíteni?
-
Stimzum
csendes tag
Most azt csináltam kínomban hogy a buttonról csináltam snagittel képet és betettem rollover imigebe a két képet a flash button helyett.
De így se jó mert feltöltés után csak az első kép van meg pedig ha felé viszem a kurzolt váltania kellene a másikra. Fel is töltöttem mind a kettőt de nem tölti be csak az eggyiket,pedig a winyómon ez is jó. -
Ekváádor
őstag
UP!:)
-
Stimzum
csendes tag
Ja és a button filet is feltölti de amikor megnézem a böngészővel nem látszik a weboldalon.
-
Stimzum
csendes tag
Hi, remélem találok olyat aki tud segíteni nekem.
Van egy weboldal ami két frameből áll és fel is tudom tölteni őket a serverre,de van az eggyik keretben egy flash button amit ha a böngészővel nézem a weboldalt a server címén akkor nem jeleníti meg,egyszerűen hiányzik.
Ha símán a saját winyómon nézem akkor pedig ott van.
.swf kiterjesztésű ez a gomb file.
Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest