Új hozzászólás Aktív témák
-
DjPremier
aktív tag
Ugy nézz ki megoldottam a gondot.Kösz mindenkinek.
-
DjPremier
aktív tag
Azért köszi mindenkinek.
-
DjPremier
aktív tag
-
DjPremier
aktív tag
Valaki tudna segiteni?
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Olyan flash progi kéne,amiben megtudok hivni egy tárhelyre feltöltött swf videot.Tehát csinálok egy flash filet és azt egy weblapra feltöltve tudom használni.Van ilyen? Vagy hogy lehetne ezt megoldani? Ugy mint ennél: ez is megvan hivva egy flash banner ben.Én nem streamet akarok meghivni hanem egy tárhelyre feltöltött swf videot.
Elöre is köszi. -
DjPremier
aktív tag
Senkinek nincs ötlete?
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Nem találtam ilyen topikot a gondomra.Szeretnék csinálni flash-t vannak képeim meg mpeg2 videok pár másodpercesek és ezekböl kellene csinálnom flash-t esetleg szöveget is tudnék rárakni vagy effekteket.Amit weboldalra fellehet tölteni.Milyen progit ajánlotok amivel megtudom csinálni? Elöre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Friss előzetesen az Anno 117: Pax Romana
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netflix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest