Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Sziasztok!
Egy nagy és gyors segítségre lenne szükségem.
Van egy program ami azt írja ki, hogy neki a Macromedia flash player kell. Letöltöttem a legújabb Adobe flash playert, gondoltam ez a baja. De nem.
Ez egy régi program (win7-en el sem indul) és a Macromedia kell neki. Hogyan tudom beszerezni? Vagy ki lehet kerülni?
Az Adobe-t már letöröltem teljesen. Én tudom, h csak a neve változott csak a program nem. És ez program (videó készítő) nagyon fontos számomra!!! NAGY köszönet!
-
Pityu.
nagyúr
Most az a dúrva nem voltam itthon haza jövök bekapcsolom a gépet és mindent visz a flash player hiba nélkül ezt nem értem,lehet windows t kéne telepíteni újból
ez a hardver
MSI P67A-GD55-B3 alaplap ? Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz ram Intel Core i5-2500 processzor Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GD videókártya Arctic Freezer Xtreme Rev 2 processzorhũtő Western Digital 500GB SATAIII 7200RPM 32MB WD5002AALX Sharkoon 600W WPM tápegység Cooler Master RC-692-KKN2 690 II ház
és windows 7 et használok
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest