Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek (Mcrazy, Oldman2, Somatom, PistiSan) a segítséget, mostmár működik rendesen, megvannak a kimenő hívás paraméterei. Ott hibáztam, hogy a [call_name], [call_number] helyi változókat globális változóként kezeltem. Azt gondoltam, hogy ha van egy hívás, akkor ez a két változó biztosan tartalmazza az utolsó hibás adatait és azok értékét bármikor, bárhonnan felhasználhatom. Ezek szerint ez nincs így. Ha jól gondolom, csak akkor kapja meg az értéket, ha Bejövő hívás, vagy Kimenő hívás feltétel Műveletében kérdezem le. Javítsatok ki, ha valamit (ismét) rosszul értelmeztem! :-)
Ez le van írva valahol?
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Honda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- További aktív témák...
- ASUS NUC 14 Pro NUC14RVHU5000R2 Tall eladó
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Huawei Watch 3 Pro szép állapot, olcsóbban (hibás korona)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2