Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek (Mcrazy, Oldman2, Somatom, PistiSan) a segítséget, mostmár működik rendesen, megvannak a kimenő hívás paraméterei. Ott hibáztam, hogy a [call_name], [call_number] helyi változókat globális változóként kezeltem. Azt gondoltam, hogy ha van egy hívás, akkor ez a két változó biztosan tartalmazza az utolsó hibás adatait és azok értékét bármikor, bárhonnan felhasználhatom. Ezek szerint ez nincs így. Ha jól gondolom, csak akkor kapja meg az értéket, ha Bejövő hívás, vagy Kimenő hívás feltétel Műveletében kérdezem le. Javítsatok ki, ha valamit (ismét) rosszul értelmeztem! :-)
Ez le van írva valahol?
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
- Tesla topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2