Hirdetés
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló! Amit csináltál nekem makrót üzenetben (azért itt írok, hátha mást is érdekel), kicsit módosítani akartam, de csak rosszabb lett.

A makró röviden: ha csatlakozik a telefon BT-n egy Baseus BA01 nevű eszközhöz, és van megállított youtube zene, akkor folytassa, ha lecsatlakozik, álljon meg. Működött is szépen, annyit akartam módosítani, hogy ne csak ezzel az eszközzel legyen így, hanem egy VAGY kapcsolattal több eszközt is be tudjak rakni (fejhallgatót, másik BT hangszórót (3-at is), stb.), viszont nem találtam az Események között olyat, hogy VAGY, csak simán beraktam őket sorban egymás alá, de így (gondolom, mivel nem teljesül az összes) nem működik. Mindegy, gondoltam, majd máskor megcsinálom, ha több időm lesz, szóval visszacsináltam az eredetire, hogy csak a Baseus maradjon bent, viszont most meg nem működik. Ha csatlakozik, azt mutatja, hogy elindult a zene, mert a Play gomb helyett a Pause gombra vált, de mégsem szól, meg kell állítanom, majd újra rányomni, úgy már szól. Érdekes, mivel semmit nem állítottam át, minden úgy néz ki, ahogy eredetileg volt.
Ilyenre csináltam, de nem működött:

Ilyen most (és ilyen is volt), de így meg mint írtam, nem szól, pedig elvileg megy a videó:

Most átneveztem a régit, és hozzáadtam újra az eredetit, később megnézem, jó-e, hátha valamit nem vettem észre.

Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Facebook és Messenger
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állomás minden kontollerhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2